reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini na drutach też nie potrafię ;-)
A dla szydełka jest dużo fajnych tutoriali na yt, ja tak się uczyłam.
Agulqa ja na buty z CCC nie narzekam, mam kilka par i zawsze mi długo trzymają.
Za to z Quazi zawsze miałam przejścia.
Na szczęście uznawali mi reklamacje.
Wróciliśmy do domu w końcu.
Ledwo żyje od tego łażenia, a jeszcze mąż coś chce jak dzieciaki spać pójdą.
Jutro przedszkole, szczepienie Tymka i też dzień taki zabiegany, ale od wtorku odpoczywam :-D

hej Nulini :-)

u mnie też lało, a zostawiłam na balkonie pranie... cóż :wściekła/y: wirowanie i od nowa suszy się w pokoju na suszarce. chciałbym taką suszarkę do prania (to co wygląda jak pralka), bo jak sobie przypomnę, że zbliża się zima i znowu te tony prania będą mi się kisić w domu, to mnie szlag trafia :wściekła/y:

Bada ja znam te golabki pycha kiedys dawno moja babcia takie robila, teraz niestety nie ma juz kto:-\

Kupilam marchewke i bedzie z groszkiem, tez uwielbiam:-) jej ja w ogole kocham jesc:-)
Moja mama przywiozla dzisiaj tone sliwek wiec zrobie powidla:-) i zamroze troche na kompot:-)

Nulini witaj po urlopie, mam nadzieje ze mimo wredoty zeba wypoczelas!

Dziewczyny jak Wy macie z tymi ruchami bo jak juz zaczelam cos mocniej czuc to po kilku dniach od dwoch dni mam lipe:-( i bardzo sie tym denerwuje, niby cos czuje, ale nie jestem pewna:-(

Stokrotka ja odkąd czuje juz mocniej to czuje codziennie ;-) a czuje tak fajnie jakoś od tygodnia

Sprite oj nic nie mów z tym praniem jeszcze dojdą małe ciuszki :-/

Co do CCC to tylko dla Niny kupuje bo ona szybko zmienia wiec nie są na długo a są tanie... A tak to mam też takie przeżycia Agulqa wkurza mnie ze nie uznają reklamacji...

My sobie obejrzeliśmy ojca chrzestnego wiecie że nigdy wcześniej nie widziałam? :-o juz drugiej części nie mogę się doczekać :-D

reklama
Stokrotka bo my z dolnego śląska a podobno tu jest najwięcej ludzi ze wschodu :happy2:
Sprite mam to samo z tą suszarką,latam z nią po całym domu co mnie wkurza okropnie,ale nie mam strychu lub czegoś podobnego

Ja oglądam Step up 4 na polsacie uwielbiam filmy o tańcu,byłam na tym w kinie ale mogę oglądać po kilka razy ,nie przeszkadza mi to
Jezyk my będziemy jutro książki i zeszyty szykować,odwlekamy ile możemy :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry