reklama

Styczeń 2015

reklama
Laski polecam suszarke do prania taka mechaniczna jak napisala sprite (jak pralka). Ja nie wyobrazam sobie bez niej zimy. A przy dwojce to rzecz niezastąpiona. Wcala nie mam wiekszych rachunkow za prad. Pranie miekkie i nie trzeba prasowac. Z czarnego zbiera kazdy wlos, farfoc. No kocham. Kuzynka w bloku nie miala miejsca to kupila taką nakladaną na pralkę.

Nulini witaj:)

Stokrotka ja raz czuje solidnie a na drugi dzien w ogole:)

kasiekz, a to takie nakładane na pralke też są? to się kupuje razem z pralką, czy dokupuje do jakiekolwiek? i dobrze to działa? ja myślałam, że są tylko takie osobne, lub wbudowane w pralki, hmmmmmmm... zaraz poszperam. na osobną niestety nie mam miejsca :-(

Stokrotka, ja czuję codziennie, ale nie zawsze o tej samej godzinie. może po prostu przegapiłaś te ruchy w danym dniu, bo byłaś czymś zajęta.

femme, ok :tak:

chyba 5 burza u mnie. dziwna ta pogoda.

kasiekz, o taką nakładaną chodzi, czy całkiem coś innego? Electrolux -> galeria -> pralka i suszarka z serii Electrolux Inspiration -> Łazienkowe inspiracje, aranżacje łazienek - galeria zdjęć i filmów

jeżeli taka, to też odpada, bo ja mam pralkę 40cm głębokość, a widzę, że suszarki mają 60cm czyli tak jak standardowe pralki. buuuuuuuuuuuu :(

dobra. wszystko wiem. faktycznie można sobie dokupić suszarkę i nałożyć dzięki specjalnemu łącznikowi na pralkę, ale warunkiem jest posiadanie pralki w tradycyjnym rozmiarze tj. 60 cm. nowe modele są energooszczędne i nie pobierają dużo prądu. są pojemne i można w nich suszyć nawet do 7kg-8kg prania. ale ceny też są kosmiczne. pow. 2 tys. niestety. blisko nawet 3. choć pewnie w necie można wyszukać jakąś tańszą opcję.

ZAZDROSZCZĘ SUSZARKI! ja też chcę, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
Stokrotka ja nie mam malego brzucha jak ma jedno dziecko...

Tez nie slyszalam o takiej nakladce, ale jesli bede miala kupowac pralke to wezme taka na 60cm gleboka zebym mogla zamontowac suszarke ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry