reklama

Styczeń 2015

Marcioszek ja tak miałam przy oli wogole spać nie mogłam :/

Mój ostatnio ma często czkawke bo skacze ciągle uwielbiam tą brxusxkowa czkawke :) fajniej się czuje niż kopa w żebra :P

reklama
Dziewczyny wczoraj maluszki xie troszke rozruszaly, musze przestac fiksowac, bo faktycznie jak ja wiecej latam to mniej czuje lobuzy:-) apropo snow to mi sie snilo ostatnio ze dzieciaczki mi umarly:-( te glupie sny mnie wykoncza, ale to zaleta ciazy chyba

agulqa mi chodzilo wlasnie o to ze ja mam tez wielki brzuchol i moze dlatego gorzej czuje dzieciaki:-)

Doggi zrobilam masale ale mi cos rzadka wyszla, smakowo super:-)

Zrobilam powidla ale pyszne strasznie dyzo ich zjadlam, ale jak super dzialaja na jelita:-) :-)

Fajnie jak juz dzieciaki mozna prowadzac do szkoly:-) jej jak ja lubilam kupowac te wszystkie *******y:-)

Bada to Ty sie nudzisz ;-)

Stokrotka w ciąży z Olą dostałam od teściowej super książkę o ciąży i tam było napisane ze jak ciężarówka dużo chodzi i cis robi to w ten sposób kołysze dziecko i ono sobie słodko śpi i nie rusza się i dlatego lepiej czuć ruchy jak się siedzi i nie rusza bo wtedy dziecko się budzi
Co do Tika Masala mi też zawsze rzadkie wychodzi i gotuje dłużej żeby sis się zredukowal (dużo dłużej niż zalecaja)

Doggi, a udawał Ci się zasnąć w ciągu dnia? Bo mi niestety ciężko to przychodzi :-/

Co do suszarki nie wiedziałam, że są pralki już z wbudowaną suszarką. Jak będziemy wymieniać pralkę w przyszłym roku muszę mojego Małża właśnie na taką namówić :-) Zwłaszcza, że jak się przeprowadzimy w czerwcu na swoje mieszkanie pozostanie tylko balkon do suszeni, a zimą wiadomo jak jest.

Doggi, Olę wychowałaś to i Stacha dasz radę. Ja po czasie dopiero kapnęłam się, że na początku młodemu za zimno w pokoju robiłam i źle spał w nocy, a ja razem z nim. Każde dziecko z resztą inne i jedno będzie kochać temperaturę 20 stopni, a inne będzie ciepłolubem. Dasz radę - damy radę :-)

Nulini mam pytanie (jako ze rodziłas Swoją księżniczkę zimą) jak ją ubieralas jako takiego małego berbecia? Bo ja panikuje ze nie będę umiała stacha zimą ubrać bo z ola latem bez kłopotu a zima to zima mróz i dramat :P

Z racji, że mam męża-psychopatę, ubierałam grubo :-p Miałam taki śmieszny futerkowy kombinezonik żyrafy, nie taki grubas zimowy, tylko cieńszy (zdjęcie na fejsie), pod to przeważnie nic cieplejszego, tzn. to, co akurat Młoda miała na sobie + skarpetki i czapka i szalik ;-)
A po domu - body z długim + pajac długi albo body z długim + spodenki ze stópkami i kaftanik :tak:

U mnie też pogoda nieciekawa. Pranie właśnie wisi w salonie i mnie drażni, ale na suszarkę miejsca nie ma.

U nas z żłobkiem problem, bo nie ma w mieście tzn jest jeden klubik prywatny, ale cudem można się dostać.

dziś kto mnie widział, to spoglądał na mój brzuch i mówił,że będzie córka :-D takie wróżkowanie :-p z kształtu brzucha,bo płaski

Marcioszek też nie mogę spać wczoraj tłukłam się do 1,a później i tak spałam jak mysz pod miotłą,a z soboty na niedzielę od 2 do 5 w ogóle nie spałam

Marcioszek nic a nic straszne miałam problemy ze spaniem ale za to ola jak siev urodzila tak pięknie spala ze odpoczelam po ciąży :)

McPearl to u nas na odwrót za ciepło w pokoju bo mi wiecznie zimno a oli gorąco i musiałam jej pokój chłodzić :P dobrze ny było gdy w tej kwesti Stachu wdal die w ojca i siostrę ze gorące ludki a nie we mnie :P

reklama
No i my juz w domu. Dzisiaj krócej a jutro już normalnie.

Przwdszkolaki tak się zachowuje bo są niestabilne emocjonalne, każde dojrzewa w innym tempie, inaczej przezywa stres i treme. Jedne płaczą inne się nie odzywają itp. Dlatego pomysł 6 latkow w szkole jest poroniony. Nie chodzi o zdobywanie wiedzy ale właśnie o umiejętność panowania nad emocjami.

Doggi- zimą nie jet źle z ubieraniem, fakt ze zanim ubierzrsz to się upocisz, ale zasada o jedną warstwę więcej niż ja u nas sprawdzała się super, Cyprian nie chorował.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry