reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2015

Doggi to rozumiem, że Ty się nie mogłaś rano wyprostować z powodu ciągnięcia? Ja to mam schizy na punkcie bólu brzucha i krzyża ale jak mówisz, że to norma to oki...

Pyscek super dzieła!!! Zazdroszczę talentu :)

Alecta kciukaczę...

Co do porodu to ja urodziłam 12h od odejścia wód, w tym 4h parcia a i tak skończyło się cesarką. Jednak to dlatego, że Konrad miał bardzo dużą głowę.

reklama
Alecta trzymam kciuki :-)

Tak czytam Wasze opowiesci o porodach i ilosci kg jakie przybralyscie i zastanawiam sie jak to bedzie w moim przypadku :-)
Dalej nie mam meczacych objawow :-)
Dzisiaj idziemy w odwiedziny do tesciow,ale nic im jeszcze nie mowimy :-) poczekamy na bicie serduszka :-) ale w weekend odwiedze moja mame i jej powiem,bo nie wytrzymam ;-)

AZA777 kolka nerkowa to była z Olą w ciąży miałam ja 4 razy :/ i tu widzę powtórka z rozrywki :/ i do tego czułam ze mi piasek schodzi bo jedno siusianie dziś było meczarnią bolało i strasznie piekło, a ze juz przez to przechodziłam to wiedziałam o co kaman teraz tylko czuje nerki bolące :/

Gabi ciesz się z braku objawów to jest zbawienne! U nas tesciowie wiedzą od początku (tesciowa= mój lekarz rodzinny i mi we wszystkim pomaga i rozwiewa wszelkie moje wątpliwości )

Matko, czy was też tak suszy? Ja normalnie dziś wypiłam 3l wody a to dopiero 19! Zanim pójdę spać jeszcze z litr wypije, zbankrutuje na wodzie! Choć z Olą tez tak miałam dziennie wypisana cały 5litrowy baniek wody plus herbatki, smoczki, inki itp

Ostatnia edycja:
Powiem wam,że denerwuje mnie to,że mamy osobny wątek wizytowy,bo onim nie pamiętam i znoszę jajo co u alecty i właśnie mnie olśniło,ze tam mam zajrzeć.Więc może na razie piszmy tu również kilka zdań,jeżeli się zgadzacie,a tam dokładniejszy opis i zdjęcia z usg

bada m. Dobry pomysł, albo możemy też pisać "wróciłam od lekarza opis na wizytowym" żeby się nie dublowac :)
Ja wiem o wszystkich komentarzach bo głównie na tel jestem i dostaje powiadomienia :)

Dziewczyny. Pisałam do administratorki forum jakieś tam pytanie i napisała mi przy okazji żebyśmy się zastanowily nad wyborem moderatorki/administratorki naszego forum styczniowego. Ale myślę że z tym na spokojnie z wyborem, puki wszystkie nie będziemy spokojne po wizytach. Ale wspominam o tym żeby było wiadomo, że musimy takiego wyboru dokonać :)

reklama
Doggi, kurcze, nie zwróciłam na to uwagi, ale faktycznie piję jakby więcej:tak:

bada m., mam prośbę, nie dziękuj i nie lub moich postów, bo mnie do szału doprowadzają powiadomienia, nie dość, że mi mryga na stronie, że mam wiadomość (i zawsze mam nadzieję, że to miłosne PW :-D) to jeszcze na maila przychodzi osobny komunikat :-D

Zamiast się cieszyć radosną nowiną dzisiejszą mam przeboje z Córą - znów powrócił ból ucha :-(
Wykończę się z tym, żadne wizyty u laryngologów nic nie dają, a Młoda mi raz na jakiś czas przed 2-3 dni wyje z bólu...
Na szczęście Nurofen niezawodny...

Do góry