Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sprite- tak jak pisze Tasia, lepiej podawać ibuprom, nurofen bo on też jest przeciwzapalny. Podajemy go co 8 godzin i jeśli w tym czasie temperatura się nie podnosi to nie dajemy paracetamolu. Jeśli po 3 dniach podawania nurofenu gorączka nie ustępuje to konieczna wizyta u lekarza.
Ja o ile przy gorączce nie panikuję i czekam, tak przy wymiotach czy wymiotach z biegunką mam stresa. Na szczęście poważniejszych chorób nie doświadczaliśmy.
idę do łóżka w takim stresie, że aż płakać mi się chce. boję się takich nocek jak wiem, że coś jest nie halo :--( jeszcze śpię w tym obcym pokoju sama z młodym, bo męża z tym kaszlem wywaliłam do salonu. kolorowych!
Sprite moze z nocka wszystko minie! Zdrowia dla malego
My na szczescie od chorob z dala poki co.
Posiedzielismy wiecxorem milo z siostra Ł i jej chlooakiem. Zagralismy sobie w cashflow (z Ł uwielbiamy tylko nie mamy za bardzo z kim grac :-( ). Chlopaki troche popily i idziemy spac :-)