reklama

Styczeń 2015

reklama
A wiecie, jest jedna śmieszna rzecz z tym moim zębem.

Morda mi się nie domyka z tej spuchnietej strony i mi cały czas ślina cieknie, wyglądam naprawdę super :P a w nocy jak leżę to co chwilę ośliniona jestem. Strasznie mnie to bawi :P

Nulini jaka dobra mamusia z Ciebie :-)

Ja na wszelkie pobolewania zebow, dziasel i jezyka uzywam od razu dengosept a. Najoierw piecze ale pozniej znieczula i zawsze mi pomaga

Jezyk moj mlody tez nosi. Jak zamyka buzie ma dolna szczeke wysunieta przed gorna. No i nosi cos by wlasnie rozsaerzyc zawiasy i zeby na dobre miejsce wskoxzylo. Wczesniej jeszcze z tego powodu niewyraznie mowil. Teraz juz na tyle sie polepszylo ze mowi bardzo ladnie

Doggi mozesz przebic piatke waszemu pieskowi ;-) on pewnie tez sie tak slini :-P przynajmniej moj sie tak slinil :-P

Ja dzis juz bylam w hurtowni kupic rzdczy do remontu bo cos braklo, wstawilam pranko, zdjelam suche. Korztstam poki nie ma dziadko bo pozniejcnie wyjde z pokoju ;-)

Agulqa_b właśnie mój się w ogóle nie slini, tylko jak nochalem dotknie to mokre kółko na nodze bo nochalek ma taki fajny duży, zimny i mokry

Elutka ja spróbuję do dentysty się wbić bo juz przestaje wierzyć że coś mi pomoże niech go wyrwie i chce mieć z głowy to już ;(

Ojej dziewczyny ale Was wzięło :-( naprawdę jakaś epidemia. Wszystkim chorym życzę dużo zdrowia!

My też należymy do tych wyjątków, które jak na razie choroby omijają. Może dlatego, że nie mamy dzieci i w ogóle mało wychodzę to żyję w izolatce właściwie ;-)

U nas jak zwykle ostatnio słoneczko :-) temperatura ok. 24 stopni, żeby tak przez całe lato było, byłabym szczęśliwa! A tak to umierałam w upałach.

Jak piszemy o psach to muszę Wam powiedzieć, że po szczepieniu mąż pekal z dumy i teraz już nawet nie muszę go prosić żeby coś przy nim zrobił. Weterynarz nie mógł wyjść z podziwu że tak dobrze ułożony, każda komendę wykonywał bez najmniejszego oporu, a jeszcze jak wet.trzy razy próbował mu dac smakolyk a ten łbem kręcił i nie ruszył to już całkiem mąż z dumy spuchl. Fakt zanim zaszlam w ciążę poswiecalam mu dużo czasu, dzieciaki do szkoły a my na spacer i trochę nauki. Z tym że on utwierdzal mnie tylko w przekonaniu, że owczarki to naprawdę inteligentne psy i dużo rzeczy po prostu wiedział, nawet nie wiem skąd, kumal od razu i nie trzeba było mu długo tłumaczyć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry