reklama

Styczeń 2015

reklama
Jezyk niestety kasa nie daje szczescia ale bez niej trudno cokolwiek zdzialac...
Ja jak mieszkalam w kaliszu i wszystko bylo to 15km bylo dla mnie duzo. W sensie jechac do miasta 15km dalej? A po co? A teraz na tej wsi jak siedze to do ina 15km czasem sie trzy razy dziennie jedzie i to zwykly wypad na chwile. Tzn ja statam sie jak najmniej, ale tesciowa autko w gazie wiec czesto jezdza ;-) nasz rumun sporo pali wiec na paliwo bym nke zarobila :-P

Laydeek ja przewaznie biore przed snem. Ale nie zawsze. Czasem nke biore dzien a czasdm i 3. Zastamawiam sid tylko czy brak kwasu foliowego przez takie 2dni nic zlego nie zdziala??

Nulini proponuje maly wystrzal pod zusem a drugi pod firma

Megami niby tak ale chodzi o to ze w ogole cosziennie nie biore tyl,o tak co drugi dzien. A nie chce dzidzi zaszkodzic :-(

Ł wzial sie za siebie i zaczal biegac, zobaczymy jak dlugo ;-)

Jeżyk 15 km jeszcze spoko, ale my 35 km mamy.
Gosiane teraz mieszkamy w Przeworsku.
Agulqa ja czasem i 3 dni nie biorę i nic się nigdy nie działo.
Oczywiście w każdej ciąży taka zapominalska byłam :/

LayDeek to ja ostatnio zapomniałam, czy sterydy wzięłam! Biorę rano na pół śpiąca i do jedzenia, siedząc w łóżku - no i miałam pół banana, zjadłam go ale za chiny nie wiedziałam, czy samego banana zjadłam czy tabletkę też, to dopiero stresa miałam bo ze sterydami nie można sobie robić przerw :sorry2:

Jutro idę na glukozę, trzymajcie kciuki!

Kochane,
Robiłam dzisiaj badanie krwi i moczu.
Z moczem niby wszystko ok, ale zastanowila mnie jedna pozycja, którą widziałam po raz pierwszy. Mianowicie kryształy szczawianu wapnia czy jakoś tak. I wyszło mi tego jako bardzo liczne. Czy któraś z Was miała z czymś takim doczynienia???
Hemoglobina leci w dół. 3 tyg temu 11,8 dzis juz 11,2.

Byłam dzisiaj u tej mojej promotorki. Nadzwyczaj dobry humor miała. Weszłyśmy we 3 co od roku próbują się obronić i babka stwierdziła, że jak się obronimy to sobie szampana kupi :-p Rzuciła okiem na moją pracę i powiedziała, że powinno być dobrze. Ma się ze mną kontaktować czy mam drukować, czy jakieś jeszcze poprawki za tydzień. Jest nadzieja, że będę się bronić w połowie października.

reklama
Nie bylo mnie chyba 2 dni a tu 30 stron nowych postow ! Chyba nie nadrobie, mam ostatnio bardzo duzo pracy, jeszcze sie teraz troche sprawy ruszyly w sprawie naszego nowego domu. Prosze o kciuki, zeby wszystko sprawnie poszlo. Mam nadzieje czesciej zagladac jak tylko troche sie ogarne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry