reklama

Styczeń 2015

Laydeek- ja też nie mam pojęcia,pierwsze słyszę o tych szczawianach.

A mnie potwory tak wkurzyly przed wyjazdem, że dostali karę do końca tygodnia. Tak się wydurniali przy stole, że wylali płatki, cały koc, kanapa wszystko zalane, myslalam, że ich rozniose. Także czeka mnie przymusowe następne pranie. Rany piorę codziennie po dwa automaty!! Jak będzie trzecie to chyba pralka będzie nonstop chodziła. Też macie tyle prania??

reklama
Ja się pozbylam części ciuchów i ogólnie zrobiłam porządek w szafie i pralka już chodzi raz na dwa dni. Jak piore większe rzeczy tylu koce, firanki czy zasłony to dodatkowo piore ;-) ale nie powiem, kiedyś hulala codziennie. .

Jeżyk skądś znam te wariacje i ich skutki.
Chociaż moich z rana aż tak nie ponosi, gorzej jest wieczorami jak już pora spać.
Co do prania to u mnie chyba aż tak dużo go nie ma.
Pralkę wstawiam co kilka dni, a częściej jedynie jak nazbiera mi się sporo kolorowego i np ciemnego czy białego.
Wiadomo, że rzeczy, w których byli w p-kolu idą do prania codziennie (rzaaadko się zdarza żeby czyści wrócili), a tym bardziej teraz jak pogoda jest jeszcze ładna i po przedszkolu zostajemy na podwórku.

Witam z rana ;)

Laydeek ponoć to z diety i trzeba dużo wody pić.

McPearl oby promotorka Cię więcej nie męczyła i w końcu przyjęła pracę!

Indi powodzenia!

Elutka zdrówka dla syna! Nie wiem co bym zrobiła, z jednej strony ze zwykłym kaszlem to wychodzę z dziećmi i szaleją, z drugiej to maluch jeszcze i nie wiadomo co tam z przedszkola dodatkowo przyniesie.

Jeżyk współczuję prania :baffled: A właśnie zajadam płatki heh

Kciuki za wizytujące i pijące glukozę! :-)

Jezyk przy dzieciach albo duzej ilosci osob czesto pralka tak chodzi. Ja nie wiem czy my nie bedziemy musieli pralki kupic na to mieszkanie. Ta jak wczoraj zobaczylam to cala w kamieniu. Ale planuje jakiesmstare reczniki czy koce wyprac w niej razem ze specjalnymi tabletkami ma kamien do pralki i zobaczyc jak sie zachowuje. Bo nie wydolamy finamsowo wszystkiego kupic...

Ja juz po sniadanku :-) wjechaly tosciki z kielbaska, cebulka, pomidorkiem, zoltym serkiem i ocxywiscie dodatkowo kakało ;-)

My też właśnie śniadanko wszamałyśmy z Marią.
Dziś serwowałam ciemne bułeczki z serkiem tapas mniam :D
Zaraz jakąś kawusię zrobie i można zaczynać dzień ;)

Trzeba dziś chałupe ogarnąć, bo jutro Ł ma służbę więc nie wróci po pracy do domu, a w sobotę (o ile pogoda dopisze) chcemy się gdzieś wybrać z dzieciakami.

Nulini tak mi przykro z tą twoją pracą, nóż w kieszeni się otwiera normalnie :(

Alecta wow to już kawałek jest, 35km

Jezyk no faktycznie taki kawał drogi żeby sami jechali to strach i w ogóle po treningu mogłoby być ciężko z powrotem

Emilchen kciuki za glukozę oby ten wynik chociaż był super najlepszy :)

LayDeeK mi też bardzo hgb poleciała przez ostatni miesiąc bo lekarz stwierdził że Stachu nadmierny wzrost ma teraz i wszystko ze mnie wysysa i mam witaminy brać (ale tylko pół opakowania bo po witaminach jeszcze bardziej może urosnąć mi

McPearl to super ze taka dobra wizja na przyszłość trzymam kciuki żeby jej się nie odwidzialo i żebyś juz mogła w spokoju się obronić :)

Ewi super! Ja moja musze przeorganizowac żeby maszynę i materiały przenieść do nas na szczęście nasza sypialnia taka wielka ze spokojnie można z niej 2 pokoje zrobić ;)

Alecta mój stary zawsze to samo jak on nie śpi to cały dom reż nie mogę :/ a jak takiego mię bić? Nie da się po prostu!

Elutka nie ma co bądź mądrzejsza od innych zrób syrop z cebuli i cukru, mleko z masłem i miodem, herbatę z cytryną i imbirem (o ile lubi bo moja ola lubi takie rzeczy) bo potem niepotrzebnie może się pogorszyć i pozaraza inne dzieciaki i tak w kółko będzie aż do kwietnia, trochę się wzmocni a po weekendzie będzie zdrów jak ryba :)

Nulini myślę że warto się dowiedzieć bo dla kogoś to błache a dla ciebie to pieniądz!
O jaaaa u nas tez maja otworzyć ale dopiero w przyszłym roku :( w Auchan są najlrpsiejsze pączki na świecie!!!!!

Agulqa_b nic się nie stanie no kwasu nie trzeba brać po pierwszym trymestrze on jest w witaminach bo za coś płacić musimy :) ja muszę brać kwas cały czas ale już dobre 5 lat bo ja mam wiecznie anemię i to juz dożywotnio biorę czy jestem w ciąży cxy nie, ale przeciętna zdrowa kobieta nie musi brać juz kwasu :)

Jezyk współczuję poranka ja na szczęście śniadania nie daje bo u nas pani dyr powiedziała ze nie mamy dawać bo śniadanie czeka w przedszkolu i w końcu za nie płacimy a jak dziecko najedzony to nie zjada tam i takie marnotrawstwo choć ola to i 3 śniadania ny zjadła :P
Co do prania u mnie pralka chodzi codziennie! I to min 2 razy a kosz z brudnymi wiecznie pełny nie kumam tego ;( dlatego jak dojdzie jeszcze jeden mężczyzna do naszego grona to musimy suszarkę kupić bo to juz w ogóle patologia będzie

Doggi póki co daje młodemu tran, wit C, kilka razy dziennie nebulizuje i syrop prawoslazowy na kaszel. Widzisz, zapomniałam o tym cebulowym o on go nawet lubi;-) muszę zrobić.
Mój też zarloczek, zawsze przed zlobkiem je kaszke a pirem normalnie śniadanie w żłobku :-D cieszy mnie to bardzo, bo dużo dzieciaków to niejadki straszne.

reklama
Doggi no ten mój to jeszcze przylazł dzisiaj do pokoju w którym spałam i tam mi łazić zaczął nie wiem po co jak to Niksona pokój i nic swojego tam nie znajdzie.
No chyba, że chciał sobie jej laleczkę pożyczyć do pracy:baffled:

Moje dzieciaki w domu też nie jedzą śniadania w tygodniu, bo dostają w p-kolu.
Nie wiem jak ja się przestawie jak za rok Nikson już będzie musiała jeść w domu, bo nie powiem, wygodnie mi z tym przedszkolnym śniadaniem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry