Nulini tak mi przykro z tą twoją pracą, nóż w kieszeni się otwiera normalnie
Alecta wow to już kawałek jest, 35km
Jezyk no faktycznie taki kawał drogi żeby sami jechali to strach i w ogóle po treningu mogłoby być ciężko z powrotem
Emilchen kciuki za glukozę oby ten wynik chociaż był super najlepszy
LayDeeK mi też bardzo hgb poleciała przez ostatni miesiąc bo lekarz stwierdził że Stachu nadmierny wzrost ma teraz i wszystko ze mnie wysysa i mam witaminy brać (ale tylko pół opakowania bo po witaminach jeszcze bardziej może urosnąć mi
McPearl to super ze taka dobra wizja na przyszłość trzymam kciuki żeby jej się nie odwidzialo i żebyś juz mogła w spokoju się obronić
Ewi super! Ja moja musze przeorganizowac żeby maszynę i materiały przenieść do nas na szczęście nasza sypialnia taka wielka ze spokojnie można z niej 2 pokoje zrobić
Alecta mój stary zawsze to samo jak on nie śpi to cały dom reż nie mogę :/ a jak takiego mię bić? Nie da się po prostu!
Elutka nie ma co bądź mądrzejsza od innych zrób syrop z cebuli i cukru, mleko z masłem i miodem, herbatę z cytryną i imbirem (o ile lubi bo moja ola lubi takie rzeczy) bo potem niepotrzebnie może się pogorszyć i pozaraza inne dzieciaki i tak w kółko będzie aż do kwietnia, trochę się wzmocni a po weekendzie będzie zdrów jak ryba
Nulini myślę że warto się dowiedzieć bo dla kogoś to błache a dla ciebie to pieniądz!
O jaaaa u nas tez maja otworzyć ale dopiero w przyszłym roku

w Auchan są najlrpsiejsze pączki na świecie!!!!!
Agulqa_b nic się nie stanie no kwasu nie trzeba brać po pierwszym trymestrze on jest w witaminach bo za coś płacić musimy

ja muszę brać kwas cały czas ale już dobre 5 lat bo ja mam wiecznie anemię i to juz dożywotnio biorę czy jestem w ciąży cxy nie, ale przeciętna zdrowa kobieta nie musi brać juz kwasu
Jezyk współczuję poranka ja na szczęście śniadania nie daje bo u nas pani dyr powiedziała ze nie mamy dawać bo śniadanie czeka w przedszkolu i w końcu za nie płacimy a jak dziecko najedzony to nie zjada tam i takie marnotrawstwo choć ola to i 3 śniadania ny zjadła

Co do prania u mnie pralka chodzi codziennie! I to min 2 razy a kosz z brudnymi wiecznie pełny nie kumam tego ;( dlatego jak dojdzie jeszcze jeden mężczyzna do naszego grona to musimy suszarkę kupić bo to juz w ogóle patologia będzie