reklama

Styczeń 2015

reklama
Co do ruchów to ja się dziwię ze tak szybko poczułam i ze teraz tak mocno już kopie ta moja kruszyna skoro ona jeszcze młodsza :-P

Ja glukozę będę robić jakoś za miesiąc najgorsze ze musze jechać 30km :-/

Karpanna ja bym do szpitala poszła tam muszą Ci pomóc a tak musisz iść do ogólnego żeby dał Ci skierowanie do proktologa... :-/wiec się naczekasz

Kasiekz gratki dla sąsiadki :-D

Weźcie ja pewnie w lutym jako ostatnia będę rodzic skoro dzidzia młodsza jeszcze o tydzień -_-

Femme moj tez niby mlodszy i drobny:)

Nulini wlasnie. Bardzo dobrze-chociaz jedna nie marudzi!

Doggi ja tez chce juz styczen i byc po:)

Agulqa wiem. Chodzilo mi o to ze szybko remont ogarneliscie:)

Femme teraz wielkosciowo dzieci są takie jakie chcą o nijak ma się to do rzeczywistości wg usg najdokładniejszy pomiar do 8tc jakoś potem rozbieżności poza tym mój gin mówił ze usg czasem się myli i daje się tym pomiarom tydxien błędu wte albo wefte. Ola np wg usg od początku była na 10 czerwca urodziła się 16 a lekarz powiedział ze przenoszona jest dużo więcej nuż 6 dni wiec ona dopiero malutka była a zdrowa więc te pomiary sprawa indywidualna dziecia

Doggi ja mam nadzieje ze max 10 urodze :-P
Kasiek no powiem Ci ze myslalam ze sie chlopaki nie wyrobia tym bardziej ze pracuja i robia albo rano do 12 albo dopiero od 15. Ladnie im poszlo, zadowolona jestem poki co. Zobaczymy jak pomaluja ;-)

Aaaaa se morde poparzyłam!
Sernik skończył się piec, nalożyłam kajmak, odczekałam 10 minut i już wpierdzielam, a on jeszcze taki gorący:-D
Nie wiem czy dla męża coś zostanie:-D

Zawsze jak jestem w biedrpnce zapominam o tym wiaderku, a takiego mi smaka robicie.

U mnie dziś mąż robi frytki, bardzo lubimy takie domowej roboty i wykorzystuje go jak już jest w domu:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry