reklama

Styczeń 2015

alecta, ja też żrę gorące, jest NAJLEPSZE!!! :-D

jeżyk, ja też uwielbiam domowe frytki, często robimy, chociaż frytownicę mam kijową :-(

A teraz zeżarłam pół garnka kaszy manny, ale pyyyyyszna :-D

reklama
Megami no przy Konradzie chciała mi założyć wenflon co by mnie nie kłuć tyle razy ale nie pamiętam czym się skończyło :)))

Agulqa no to extra z tym remontem, wyobrażam sobie jak się musisz cieszyć :))))

Ja dziś na śniadanko zjadłam miskę lecza, szkoda, że już się skończyło... Była u mnie przez 3h sąsiadka na kawie. Możemy gadać i gadać hehe..

A ja dzisiaj znowu bez apetytu, nie wiem o co chodzi...Niby mam zjeść na drugie śniadanie resztki greckiej sałatki ale w ogóle mnie nie ciągnie...
Gardło mnie trochę zaczyna pobolewać, muszę przestać pić zimny sok.
A na obiad dzisiaj makaron po chińsku:-)

To ja znów pomarudze... Te skurcze bh mnie dziś wykończą :( co chwilę stawia mi się brzuch i to jeszcze z tym bólem krzyża przecież ja się wykończę jak nie urok to sraczka jsk jedno przestaje dokuczać zaczyna następne o tak w kółko.... Nawet się zdrxrmnac nie mogę :( jutro bedxie lepiej jutro bedxie lepiej.
.

Ojjj fryty tez czasem robimy. Nylini my nie mamy frytownoch woec albo w piecyku albo w garze oleju;-)

Aza ojjj moja radosc wielka jest ;-)

A ja sie usmialam jak nie wiem co ;-) mlody tak fika ze caly brzuch skacze i faluje. Chcialam nagrac filmik dla Ł bo w pracy jest ale jak thlko wlaczylam kamerke w tel to brzuch przestawal drgac. Jak wylaczylam znowu kopal. I tak chyba z 5 razy. A dodam ze ok 2min czekalam z wlaczona kamerka. Wstydnis jeden nie lubi chyba zdjec i filmikow ;-)

reklama
dlatego mnie coraz bardziej podoba się gadanie mojego gina,że Gniewko będzie na świecie już w grudniu i jak ktoś pyta kiedy? to mówię końcem roku :-p ledwo wróciłam z tej szkoły,na serio nie chcę marudzić,zle tak napierdzielają mnie dołem plecy,że ledwo,ledwo chodzę
aza i tego mi brakuje od 10 lat,od kąt mamy dom tych sąsiadek,a zwłaszcza jednej ;-) na początku myślałam,że za chwilę wrócę do bloku,bo nigdy nie chciałam domu,ale teraz już przywykłam i znalazłam plusy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry