reklama

Styczeń 2015

I super znów zaslablam... Dobrze ze stary w domu to mi pomógł wstać i się ogarnąć...
Tesciowa jakby przewidziala ze dziś będzie zło i bierze dziś Ole do siebie. Jak juz urodze to jej pomnik postawie za tą pomoc!

reklama
Doggi lekarz nic nie mówi o tych omdleniach bo dość często je masz.

Bada to jedyny plus bloku :) Mi się marzy domek, najchętniej to bym się zamieniła aby formalności było jak najmniej. Może kiedyś się uda, ogłoszenia przeglądam :)))

Doggi czy te omdlenia nie są od serca czasem? Teraz jest obciążone i może dochodzi do niedotlenienia mózgu i stąd te omdlenia? Powinnaś z tym iśc do rodzinnego.
Ja właśnie miałam telefon od lekarza. Posterisan w ostateczności mam zastosować bo ma bakterie E.coli
Mam robić sobie okłady, smarować linomagiem i łykać cyclo 3 fort 2 x 1 przez 2-3 tygodnie.
No i mam wątpliwości bo jest napisane żeby nie stosować w ciąży a ona mówiła że można. Nie ma badań na ciężarnych stąd te zastrzeżenia.
Ja się boję tych tabletek. Jak myślicie brać je???Pamiętam że brałam je po porodzie i w kilka dni dały efekt niesamowity.
Mogę już usiąść co za ulga nogi wchodzą mi do du....pci , oczy zamykają się same ale dziecko jest czujne i od razu jest przy mnie. Więc nie pośpię.

Nie no rozmawiałam jeszcze z tą gin z wrocka znajomą i ona mówiła ze to u mnie kumulacja może być, drastyczny spadek hgb, osłabienie po zebie i anginie, i do tego wszystkiego jeszcze niskie ciśnienie ona twierdzi ze to to i mówi że teoria mojego gina ze młody mnie maltretuje od środka tez prawdziwa. Mam się starać podnieść ciśnienie przede wszystkim, tylko ciekawe jak skoro nawet wkurzajacy dziad nie pomaga. No i powiedziała ze cukier mam sprawdzić tą krzywą zrobić bo może to coś od cukru równie dobrze może być

reklama
Doggi faktycznie niepokojące te omdlenia u ciebie...zrób ten cukier szybciutko

Ja już wróciłam do domku i sprawdziłam wyniki-jest ok. Morfologia w normie poza małymi odchyłami leukocytów i co najważniejsze glukoza wyszło ok przynajmniej na to wskazują wyniki :) ależ się cieszę! na czczo norma 3,9-55 a ja mam 4,37 a po glukozie mam 7,24 przy normie do 7,8...niby prawie górna granica, ale powinno być ok.

Aza u mnie przy Krzysiu i teraz obciążenie wyglądało tak samo tzn na dzień dobry sprawdzali poziom cukru glukometrem potem z żyły i potem 2 godziny po wypiciu glukozy znowu z żyły.

Młodego odebrałam dziś wcześniej ze żłobka bo jeszcze czasem kaszle i czekam aż się rosołek zrobi :)
Qrde robicie smaka z tym sernikiem...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry