reklama

Styczeń 2015

alecta ja bym to olała, Ty w ciąży, nikogo nie znasz, no bez przesady, niech Pani Dyrektor coś zorganizuje.

aqulqa my już byśmy chcieli ale w takiej miejscowości gdzie nie ma przedszkola, szkoła daleko a ja jestem wygodnicka;) W mieście na osiedlu mam wszystko, przedszkole, szkołę podstawową, nocną pomoc zdrowotną, kaufland, aptekę, pocztę, mięsny, piekarnię, nawet ciuchland a mieszkam na uboczu miasta. I my oboje anty kredytowi jesteśmy więc jeszcze trochę trzeba dozbierać. Na pewno jak sprzeda się wystawiona przez nas działka pod Olsztynem to od razu kupujemy tu jak coś nas zafascynuje;)ogrodzimy, zasiejemy trawę, nasadzimy drzew i iglaków i będziemy jeździć w wolnym czasie:) to tylko 4km od miejsca gdzie mieszkamy. No to sobie pomarzyłam hehe;)

reklama
Laydeek a robilas z tymi rodzynami. Ja je sresnio lubie a.e moze mi podejdzie. A mojemu Ł i tesciowej na pewno bo oni wszystkozerni sa ;-)

Ewi no widzisz, a ja uwazam ze sa dobre kredyty i zle :-P z reszta ja o finansach moglabym sporo gadac, a moj Ł jeszcze wiecej. Planujemy w przyszlym roku wziac trzeci kredyt hipoteczny - samobojcy :-P nie mam sprecyzowane jeszcze gdzie dzialka z domkiem boo nam sie szybko miejsce zamieszkania nudzi :-P a Ł docelowo to chcialby nad morzem mieszkac

Jeżyk ja nie mam zamiaru za nikim latać.
Wiesz najprościej jest dać pomysł "zrzućmy się na kwiaty" i zwalić organizacje na kogoś.
Niech to jakoś zorganizują w przedszkolu, a jak nie to ja najwyżej od Tymka i Nikoli dam jakiegoś kwiatka czy czekoladki.
Ł zabrał dzieciaki na zakupy, a ja oglądam Bąbelkowe Gupiki, bo nie chce mi się przełączyć kanału :-P
Maryśka domaga się jedzenia więc trzeba będzie iść i zupę dokończyć :-P

Ja mam dom i działkę 1500m, fajnie, chociaż dużo roboty, dla mnie najgorsze jest palenie w piecu. Myślę, że ja jestem z tych co mogliby mieszkać w bloku i to w dużym mieście w centrum za to mąż typowo domowy.

My też dom mamy ale na szczęście ogródek dość mały bo ja nienawidzę budzić rąk w piasku. Wszystko w domu mogę robić sama robie malowanie, wkręcam karnisze i zmieniam lampy i kontakty ale praca w ogródku mnie obrzydza :P francuzki piesek ;) dom fajna sprawa ale posprzątać go to już wyższa szkoła jazdy :/

A ja ciasta sobie kupiłam :-D więcej nie piekę bo ostatnio pół sernika oddałam bo nikt nie chciał :-p mam kukułkę, sernika i Hiszpana o matko jakie one pyszne i jem na zmianę bo nie mogę się zdecydować który mi najbardziej smakuje :-D :-D

ALECTA - olałabym chyba śmieszni są... od tego jest chyba samorząd klasowy

NULINI - masz się z tym ZUSem ... oni i ich wymogi :no: dobrze że auto miałaś :sorry:

Moja mała właśnie opowiada koleżance jak w szkole jest fajnie :-D nie ma co się bać puszczać tych 6 latków do szkoły ;-) tak straszyli a dzieciaki zadowolone przynajmniej u nas w szkole :-)

reklama
Femme ja tez sobie kupilam. Torta bezowego - teraz siedze i grzesze:p

Doggi kontakty, lampy, karnisze...wow! Jak bede robic remont to cie zaprosze:p Ja tylko sama maluje:)

Nulini bosche ale sie nalatalas! Kciuki aby z pozytywnym skutkiem &&&

Ja mieszkam w domku na wiosce ale mam gaz wiec nie musze palic w piecu. Rachunki w zimie place takie jak moja babcia za swoje 60mkw wiec male. A i mam 3 zlobki w ciągu 100m, przedszkole 50m a po drugiej stronie 100m szkole, piekarnie, lekarzy. A to dlatego ze duzo mlodych ludzi zaczelo sie tu budowac. I oczywiscie mam kredyt jeszcze na 17lat:p Cos za cos. Bez niego musialabym wynajmowac u obcych. Jedyny minus to co tydzien trzeba kocic trawe bo rosnie tak szybko.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry