reklama

Styczeń 2015

Kurcze pół dnia człowieka nie ma i już ciężko Was nadrobić.
Ja mam robota kuchennego MPM Kasia.
Jestem z niego zadowolona, bo oprócz ciast często coś ucieram albo szatkuje no i teraz nawet nie muszę ciasta ręcznie zagniatać :-)

Byliśmy w Rzeszowie w mc i na zakupach, a od rana byłam z Nikolą na dniach otwartych w szkole i zapisałam ją do pierwszej klasy.
Jak na razie jej się podoba, ale zobaczymy co to w przyszłym roku będzie.
Na szczęście będzie w klasie z koleżankami z bloku.

Ja padam na cyce, nie nadaję się już na takie mega zakupy.
W Auchan były promocje na kołdry i pościele więc wzięliśmy dla młodego i w końcu możemy go przeprowadzić do jego pokoju :-)

reklama
Femme powiem Ci ze we mnie chyba ciaza zdzialala cuda, mam ochote byc super zona (bez slubu) i mama :-P zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)

Aaa wlasnie mamy koldre 200x220 i nie moge znalezc ladnej poszewki bawelnianej nigdzie :-(

Agulqa dokładnie poszukaj na allegro.
My Tymkowi pościel na razie wzięliśmy taką najtańszą żeby poprostu była, a jak się uporamy z innymi wydatkami to zainwestujemy w lepszą i ładniejszą.
Teraz nam się trochę spieszyło, bo w przyszły weekend gości mamy i jakoś musimy ich położyć spać więc stwierdziliśmy, że Ł siostra z mężem będą spali u nas, ja u Nikoli, Tymko u siebie, a Ł na materacu z Tomekiem :-P
Oni to takie gejki więc cieszą się, że będą razem spać :-P

Alecta ja tez chce zwykla poki co byle wzor w miare ok. Za tydzien mam nadzieje juz spac u siebie i koldre mam i materac ale przescieradla i poszewki brak :-P

Doggi moze Robert bedzie spioch po mamusi ;-)

agulqa taka duża pościel jest bardzo często w Lidlu :happy2: ja za to kupuje dla nas zawsze dwa komplety,bo mamy osobne kołdry,a lubię mieć wszystko do kompletu i nie zniosłabym 2 różnych lub inna poduszki i inne kołdry w sensie poszewki

reklama
Agulqa_b ola była śpioch po mamusi ale tyle nowych obowiązków człowieka Czeka ze na drobne przyjemności często chęci brak juz bo np jak masz chwile jak dziecko śpi to możesz w końcu spokojnie zjeść cis wypić jakiś obiad na szybko ugotować ;) przynajmniej ja tak miałam mimo że Ola strasznie dużo spala to ja wolałam z nią pochodzić przez 3 godziny żeby na świeżym powietrzu była niż żeby spała w domu i potem hak wracałam to jakieś w domu rzeczy do zrobienia i tak czas mijał dopiero tak naprawdę wracały chęci na jakieś dodatkowe rzeczy jak Ola miała pół roku choć do tej pory 3/4 dnia wolimy na dworze spędzić ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry