• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

Nina też na mm i zdrowszego dziecka nie znam :-D głupi mit ;-)

NULINI bidulko :baffled:

DOGGI - super że Ola tak ładnie ospę przeszła :-)

SPRITE - moja suszarka jest związana wieszakami taśmą klejącą i podtrzymuje ją krzesło :-D :-D :-D

Ja skorpion Nina też :-p piękne i cholernie ciężkie znaki :-D ale uwielbiam to że Nina jest z takim charakterkiem a nie jakiś muł :-p K ryba, spokojny ale jak wybuchnie to uciekaj kto może :-D :-p

reklama
Ja każdej czekolady zjem kilka kostek i basta, a tą Karmelową zeżrę CALUTEŃKĄ w kilka minut :baffled: Zawsze kupuję dwie - jedna dla mnie, druga dla Młodej i męża a i tak jeszcze im czasem podjadam...

Mój mąż właśnie do mnie dzwonił, że nasze dziecko mu uciekło na hulajnodze i pojechało do babci. Mieli malować łóżeczko dla młodej. Przejechał sam 3 przejścia dla pieszych i zadowolony...brak mi słów.

McPearl, szok!

agulqa, Nulini, wedel karmelowy mniam, kinder czekolada mniam. wszystko na ten temat :rofl2::rofl2:

ja mam wodnika w domu. no i młody faktycznie jest uparty! :tak: a ja jestem byk i też jestem uparta. a dalej i tak opisy znaków zodiaku uważam za pierdoły :rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry