• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2015

Nulini zazdroszcze...ja nie pojde do sadysty bo boje sie panicznie i na fotelu urodzilabym! Czekam do rozwiązania;)

Doggi pewnie ze bzdura! Ja swoja karmilam 18min.z czystej osobistej wygody. Ale sama od początku bylam na mm...i co? Nigdy nie bralam antybiotyku z powodu choroby bo nie choruje. Nazywają mnie kosmitą bo nawet nigdy przeziebiona nie bylam a M moze byc w opryszczkach i mimo namietnego calowania ja nie lapie. No nie wiem od czego to zalezy:) Tak wiec bzdura ze dzieci na mm czesciej chorują.

Sprite u nas dzis bylo slonecznie ze dwa prania mi wyschly:) A suszarka nie zastąpiona na zime i wilgotne dni wiec kombinuj:)

Jezyk i super! U mnie tez magnez dziala:)

Femme a co ją tak pogryzlo...bosche biedna!

Mcpearl zabilabym!

Megami mam to szczescie ze mam naroznik z ikea i wsio sciągane do prania. Przy mlodej czad!

Ja czekolad nie lubie. Tylko gorzką i to mam na 3dni:)

Ostatnia edycja:
reklama
Femme sąsiadce pediatra powiedziala ze pająki nie gryzą ludzi (w PL tylko kątnik) bo nie pozwala im na to aparat gebowy. Raczej inny robak. Nawet mowila co to moze byc ale nie pamietam-bo jej pediatra to taki zoolog:p Polecam masc fenistil jak swedzi i wapno do picia.

O proszę to nie wiedziałam :-P ja właśnie nie męczyło to nie było potrzeby smarować ;-) jakoś miesiąc temu ja w ucho coś ugryzlo to tak spuchlo ze masakra :-/ i wtedy brała wapno i smarowalam... Dobra krew chyba ma :-P mnie nic nie gryzie :-D

Agulqa fuuu :-P

Femme to identycznie jak core sąsiadki. Raz tak ją cos w kostke ugryzlo ze pare dni mega spuchniecie i dostala syrop na alergie clemastinum. Mojej nic nie tyka poza komarami. Po nich krosta a potem strup i lącznie 2tygodnie slad po ugryzieniu:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry