• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

femme, mam kota i psa i co? Leserzy... :confused2: Jedyny pies, który zżerał kątniki, to była moja Bigosia, owczarek niemiecki... Nie miały przy niej szans i w ogóle się ich nie widywało...

reklama
femme, nie radzę... Naprawdę nie radzę... Chociaż gwarantuję, że na żywo są jeszcze gorsze, bo nie znam innego polskiego gatunku pająka, który poruszałby się z taką prędkością :baffled:

Fuuuj.
Pajaki. Bleee...
Ale w kawalerce w poznaniu mielismy karaluchy :-\
Aaa to dopiero byl szal jak zapalilam rano swiatlo w kuchni a te kur.wy lataly po podlodze, meblech, wszedzie.
Feee.
Nie mowmy o robalach!!!

A moja tesciowa nie zabija pajakow bo UWAGA przynosza pieniadze do domu :eek::eek::eek:

Wlasnie nulini Ty masz jakiegos raida sprawdzonego. To te plytki? Jutro musze kupic na nowe miexzjanie i nie wiem co dokladnie. Chce do kontaktu bezpieczne z bobasem. I to wystarczy na noc wkladac czy jak?

agulqa, tak, mam na płytki, ale uważaj - teraz może być ciężko je dostać :szok: U mnie w marketach małych nie było (Lidl, Biedra, małe Tesco, Rossmann, Simply Market, Dayli), dopiero w Hebe dostałam wkłady, bo już "po sezonie" :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry