Ewi82
Fanka BB :)
Hej,
Nie ma szans żebym Was doczytała. Widzę jakieś robaki na tapecie hhe. U mnie na szczęście nie ma nic teraz. Tylko w lecie komary i ćmy.
Nulini doczytałam że kasa jest
Fajnie że zakończył się cyrk z Zusem. Gdzie zlot organizujecie??
Karpanna ja łóżeczko z materacem kupowałam na allegro z firmy Amal II i zapłaciłam jakoś 160zł. Sosnowe najprostsze, nic się z nim nie dzieje do dzisiaj. Materac był w zestawie pianka gryka kokos. Będzie jeszcze dla drugiej.
Ja jutro mam zamiar polować na torebkę Wittchen w Lidlu
Mam nadzieję że mi się uda bo lubię porządne skórzane torebki i buty
jak nie to mam upatrzoną inną w Reserved ale już nie skórzaną.
Nie ma szans żebym Was doczytała. Widzę jakieś robaki na tapecie hhe. U mnie na szczęście nie ma nic teraz. Tylko w lecie komary i ćmy.
Nulini doczytałam że kasa jest
Karpanna ja łóżeczko z materacem kupowałam na allegro z firmy Amal II i zapłaciłam jakoś 160zł. Sosnowe najprostsze, nic się z nim nie dzieje do dzisiaj. Materac był w zestawie pianka gryka kokos. Będzie jeszcze dla drugiej.
Ja jutro mam zamiar polować na torebkę Wittchen w Lidlu
A cyrk z pracodawcą skończył się chwilowo, w końcu do końca ciąży jeszcze będzie kilka zwolnień i wcale nie powiedziane, że teraz będą odsyłać regularnie :-(
U nas każdy, jak nocuje, to wie, że nie ma spania, bo jest dziecko. Mamy kumpla, który mieszka 60km od nas i jak przyjeżdża w weekend, to nocuje. Młoda go uwielbia i zawsze bladym świtem, nawet przed 8, leci do wujka i on się nawet nie zająknie, że by pospał, wstaje i zaczyna debatować (a gostek ma 25 lat i ani myśli o zakładaniu rodziny)... Sorry, ale w domu, w którym są dzieci, nie ma spania do południa