• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Hej,

Nie ma szans żebym Was doczytała. Widzę jakieś robaki na tapecie hhe. U mnie na szczęście nie ma nic teraz. Tylko w lecie komary i ćmy.

Nulini doczytałam że kasa jest:) Fajnie że zakończył się cyrk z Zusem. Gdzie zlot organizujecie??

Karpanna ja łóżeczko z materacem kupowałam na allegro z firmy Amal II i zapłaciłam jakoś 160zł. Sosnowe najprostsze, nic się z nim nie dzieje do dzisiaj. Materac był w zestawie pianka gryka kokos. Będzie jeszcze dla drugiej.

Ja jutro mam zamiar polować na torebkę Wittchen w Lidlu;) Mam nadzieję że mi się uda bo lubię porządne skórzane torebki i buty:) jak nie to mam upatrzoną inną w Reserved ale już nie skórzaną.

reklama
Ewi ja tam w sobotę nie mam odwagi do lidla jechać :P Tosz to wyprawa samobójcza :P

Skończyliśmy z T oglądać Batmana, i ten mój mąż to mnie wykończy! On na każdym filmie ryczy! Nawet na pamiętniku księżniczki ryczal czasem to o na reklamach ryczy, a jak widział trejler do żelaznej damy to wył jak porabany! "bo ona tak to pięknie powiedziała" nie ogarniam tej płaczki i potem ja rodzę a ten mi nad głową chlipie zgroza

Witam z rana.
U mnie na szczęście za dużo robali nie ma.
Jedynie na początku jesieni zaczyna się sezon na owocowki, bo za balkonem mamy pole kukurydzy i do mieszkań wlatują :-/

Doggi ciesz się, że masz takiego wrażliwego męża :-P
Mój też się często wzrusza, ale głównie jak jest jakiś temat z dziećmi.

A wczoraj mnie tak wkurzać zaczął, że gdyby nie goście to bym mu chyba po mordzie natrzaskała :-/

Ewi podziwiam...
Ja po czwartkowej wyprawie nie mam odwagi wybierać się na tego typu łowy.
To zdecydowanie nie dla mnie.

Hej porannie!

Nulini ja podjademdo duzego tesco w galerii i zerkne jeszcze w nomi. Moze akurat sie uda.

Laydeek &&&

Aaaaaa ja mialam dzis koszmar.
Snilo mi sie ze poszlismy na mieszkanie.
Ogarniamy, ogarniamy. Slysze jakas szpachelke.
Wchodze do pokoju. Patrze. A tam jeden z tych chlopakow co robi skrobie cala sciane.
Okazalo sie ze porobily sie jakies bable, sciana zaczela sie odparzac i wszystko pospadalo.
Juz nie zasnelam. Ok 9 ide sprawdzic czy to na pewno byl tylko sen!:-P

Wiecie co szwagierka zaczyna mnie trochę wkurzać.
Nikola wstała, leci podjarana do cioci, którą widzi raz w roku, a ta ją zbywa, bo musi sobie jeszcze pospać.
Nosz kuźwa jakby nie mogła się "poświęcić" raz na jakiś czas.
Masakra jak swoje dzieci będzie miała :-/

Dobry :-)
Kubuś chyba pół nocy kopal..co chwilę mnie budził..
Mąż już wrócił także może uda mi się coś więcej odpocząć :-)
U mnie poza komarami w lecie jest w miarę spokój z robakami. .no ostatnio trochę owocowek się pojawiło. Dwa lata z rzędu była plaga tych okropnych azjatyckich biedronek..oby w tym roku nie było bo strasznie one upierdliwe i w dodatku gryza.
Alecta faktycznie mogłaby się trochę poświęcić. ..zawsze mnie zastanawia jak takie kobiety będą podchodzić do wladnycht dzieci, bo niektórym sie zmienia innyn niestety nie. .

Ostatnia edycja:
kasiekz, u mnie nie ma chuderlaków, same kątniki :-(

Ewi, ja też się łasiłam na tą torbę Wittchen, ale moje oszczędności poszły na dentystę :wściekła/y: A cyrk z pracodawcą skończył się chwilowo, w końcu do końca ciąży jeszcze będzie kilka zwolnień i wcale nie powiedziane, że teraz będą odsyłać regularnie :-(
A zlot mamy w Łodzi :-D

Doggi, zamień się!!! Tego mojego gbura to nic nie rusza, ja ostatnio na Lekarzach wyłam, jak żona ordynatora poroniła, patrzę na tego mośka szukając pocieszenia, a ten chrapie w najlepsze!!! :wściekła/y: Myślałam, że go rozszarpię!

LayDeeK, o bleee, trzymam kciuki...

alecta, mnie mój głupek też wczoraj wkurzył niemiłosiernie, dobrze, że wyszedł na piwo i nie musiałam go znosić cały wieczór...
Co do szwagierki, to współczuję! :szok: U nas każdy, jak nocuje, to wie, że nie ma spania, bo jest dziecko. Mamy kumpla, który mieszka 60km od nas i jak przyjeżdża w weekend, to nocuje. Młoda go uwielbia i zawsze bladym świtem, nawet przed 8, leci do wujka i on się nawet nie zająknie, że by pospał, wstaje i zaczyna debatować (a gostek ma 25 lat i ani myśli o zakładaniu rodziny)... Sorry, ale w domu, w którym są dzieci, nie ma spania do południa :no:

agulqa, no już nie masz o czym śnić! :-D

Mnie się w ogóle ostatnio nic nie śni, sen erotyczny miałam jeden, na początku ciąży i teraz nic a nic, aż mi smutno :-(
A mąż dzisiaj wrócił z pracy i oznajmił mi, że za 2 tygodnie wychodzi z kumplami z pracy na jakieś "piwo", a za 3 tygodnie na dicho z kumplami.
Tak w ramach rekompensaty za mój zlot, ale niech idzie, grunt, żeby po porodzie siedział w domu na dupie :-p

hello!

przez te Wasze pająki mam teraz schiza, że mi taki pod łóżkiem siedzi, bo fakt faktem kiedyś miałam obok łóżka pajęczynę (w miejscu, do którego nie docieram przy sprzątaniu). ale nie mam siły wczołgać się tam i pooglądać czy ktoś się zadomowił :dry::baffled:

pranie w pralce, a te słońce coś liche... :no:

miłego dnia! idę zaraz do kumpeli na jej nowe mieszkanie, a młody z mężem do teściowej zrobić fotki naszego wózka, żeby wystawić na olx.

Doggi, jakbym ja się z Twoim chłopem spotkała, to chyba byśmy tylko ciągle wyli, bo ja też z tych szybko wzruszających się :cool2::rofl2:

LayDeek, smacznego :-p:-p

reklama
My juz po śniadaniu rodzinnym. T kilka tyg temu wymyślił ze w soboty siadamy razem do stołu i jemy wspólne śniadanie bo tak to ciężko w inne dni, oli się to oczywiście nie podoba bo ona chce prxy swoim stoliku najlepiej oglądając scooby doo.....

Alecta no szwagierka faktycznie niefajnie reaguje, chociaż siostra T nie lepsza :/ bo moja to jak przyjeżdża to często gęsto wstaje nawet o 7 żeby Ole zawieźć do przedszkola.

Co do T na początku te jego płacze były w pewien sposób urocze, ale on.im starszy tym gorszy!! Jak obejrzeliśmy Batmana yo zaczęliśmy oglądać szybkich i wściekłych to tez się poryczal ale w tym wypadku nie miałam pojęcia dlaczego bo tam nie byli nic co może wzruszyć! A ostatnio ryczal na reklamie proszku do prania dla dzieci no tam takie maleństwo i Ola niedawno taka maleńka była a teraz taka już duża i zaraz będziemy mieć kolejnego tyciego szkraba.... Przecież to ja jestem w ciąży i hormony powinny zadziałać a ja nic tylko patrze na T jsk ryczy i mówię "T spójrz w moje oczy, tak powinny wyglądać oczy faceta, suche" i T się śmieje ze mnie ze jestem zimny drań :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry