• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Suseł a dużą masz wadę? Bo ja gdzieś ostatnio czytałam że w tej chwili wada wzroku nie jest wskazaniem do cesarskiego cięcia. Ale jak moja siostra rodziła pierwsze dziecko to właśnie ze względu na wzrok miała cesarkę.

yggam, wszystkiego naj naj najlepszego z okazji rocznicy ślubu!!!

Słodki Jezu, jestem w szoku!!! :szok:

Dzwoniłam do Warszawy i wysłali moje ostatnie L4 do ZUSu! W PIĄTEK! :szok:
Czy to znaczy, że jest nadzieja na w miarę regularną kasę???
No aż nie wierzę :-D

Nulini ale samo to ze bol uciazliwy :-( wspolczuje
Ooo no prosze szykuje sie sianko!:-)
Moze szefowa soe w koncu ogarnela lub zus czyms postraszyl ;-)

Misieks jasne! :-) napisz cos wkecej o sobie. Skad jestes? Ktory maluch i zapraszamy do pogaduch z nami :-)

Witam ponownie po dlugiej przerwie.. mam nadzieje, ze teraz juz bede miala wiecej czasu na lenistwo, bo mimo ze juz od dawna nie pracuje to wydaje mi sie, ze mam wiecej zajec niz wczesniej.

Ogolnie ostatnio dopiero zaczelam oczuwac, ze jestem w ciazy i powrocilo do mnie zmeczenie i oslabienie z pierwszych miesiecy..

Glukoze juz tez robilam i wcale nie bylo tak zle :-) a jak wyniki dowiem sie dopiero na wizycie..

Nadrabiac was nie bede, bo to jest raczej juz malo mozliwe:no:

Agulqa gratuluje pierwszej nocki na swoim:-)

misieks, witaj! Skąd jesteś ze Śląska, bo z tych regionów jestem tu sama :-D

agulqa, ZUS nie postraszył, bo to pisemko, co im wysłali, to śmiech na sali, też je dostałam, jako "do wiadomości" :baffled: A ból na szczęście nie bardzo uciążliwy, zobaczę po weekendzie jak będziemy stać z finansami po wszystkich opłatach i najpilniejszych zakupach i zdecyduję, czy iść do denta czy dopiero za miesiąc... :confused2:

Witajcie już nie z rana :-D Agulqa super, że już u siebie, będzie tylko lepiej, tak jak u mnie, powoli do celu ;-) Mi też jeszcze dużo brakuje dziecince, a czasu co raz mniej, czas trochę weryfikuje plany i zamiary, ale będzie super, bo i tak damy radę :tak:

reklama
agulqa_b dokładnie to jestem z Wodzisławia Śl. Ciąża pierwsza i podobno będzie chłopak.

Ja też glukozę robiłam i dowiem się na wizycie, jeszcze pracuje planowo do końca tego miesiąca. Może i pracowała bym tyle ile by się dało ale okazało się że na chorobowym dostanę więcej niż teraz.... Chodż teraz tydzień siedzę w domu, dopadły zatoki a mały rusza się co chwilę. Jedyny problem to ból przy żebrach i nieszczęsne nogi ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry