• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Cukrzycy nie ma chociaż tyle. Boję sie teraz caly czas ze jak nie uda sie mi odpoczywac tyle ile trzeba to szyjka nie wytrzyma. Przez wiekszosc dnia jexte
jestem z dziećmi sama. Jak mam leżec wtedy no masakra.

reklama
Suseł pewnie, jak masz być spokojniejsza! Badania nie zaszkodzą, a przynajmniej będziesz miała jakiś obraz sytuacji, bo tak na sucho jak dziecko się dobrze czuje to lekarz niewiele stwierdzi. No chyba, że trzeba iść po skierowanie, to co innego.

Agulqa przy urządzaniu własnego mieszkania i opłacaniu go na pewno masa kasy idzie, ale stopniowo od najważniejszych rzeczy kupicie małemu wszystko co potrzeba ;-)

Karpanna dasz radę, córy masz spore to leż ile możesz :tak: Niech pomogą mamie na swój wiek oczywiście. A jak samopoczucie?

W Krk w końcu opadły mgły :rofl2:

Karpanna- dasz radę, tak jak pisze megami dzieci masz już podrosniete, nie musisz za nimi biegać krok w krok. Moi chłopcy też mi pomagają i dajemy radę. Obiady jedzą w szkole i przedszkolu, więc jak ich nie ma to leżę bez przerwy.

Suseł- jak masz skierowanie to zrób wyniki. Moi mają robione co roku.

Odebrałam wyniki glukozy. Jest ok. Za to mam podwyższony cholesterol :)

Nulini, ja tez jestem ze Śląska!!!! Zapomniałaś o mnie!!!!

Witaj misiek :)

Byłam w lidlu. Zakupy zrobione. Sweterek i bodziaki :)

Karpanna, jak to ginekolog nie moze wydać ci recepty na clexane?? Przecież ja co miesiac od swojej gin mam receptę na zastrzyki z refundacja. Ktoś cię tu kantuje kochana.

Susel zrob badania lepiej, bo moze niepotrzebnie sie stresujesz, a nic powaznego sie nie dzieje..

Karpanna tak jak megami pisze moze corki Ci troszke pomoga..
Yggami wszytkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu :-)

Misieks witaj :tak: ja tez pierwsze i juz wiem, ze to chłopiec na pewno:-)

Nina miała robioną morfologię jakieś 2-3 miesiące temu i wszystko wyszło dobrze. Ale teraz chyba dla świętego spokoju powtórzę. A jak te bóle głowy będą się powtarzać to pójdę do pediatry i poproszę o skierowanie na USG.

Unita, mnie też dużo zostało do kupienia i chciałabym już, ale się sama uspokajam, że nie będę miała gdzie tego wszystkiego trzymać i muszę poczekać do stycznia :-p

Suseł,
ja to bym rzekła nawet, że większość ludzi na drogach nie umie jeździć :eek: A do lekarza bym nie szła, bo bankowo coś przywleczecie :no:

agulqa,
ja to zawsze mam tak, że planuję czego to nie kupię, a po opłaceniu wszystkiego okazuje się, że jedna wielka dupa i na nic kasy nie ma :wściekła/y:

karpanna, o rany :-( No ale jak mus to mus :-( Do stycznia już bliżej, jak dalej!

LayDeeK, no masz! Zapomniałam :-D Wybacz mi! :-D

Noooo, Tosia też się dziś w nocy obudziła.
Nie sama z siebie, obudziliśmy ją my, ździebko za głośno "przeżywaliśmy", masakra, nie lubię takich akcji...

karpanna, a zapytaj gina o ten pessar na szyjkę. on jest na wiele przypadków szyjkowo-macicznych... może akurat.

Dziewczyny, ja też jeszcze nic nie mam. i jakoś się za bardzo zabrać nie umiem. dopiero ogarniam temat wózka (bo to trochę skomplikowane). a gdzie te wszystkie pierdółki...

jutro spotykam się z kumpelą, która miała urodzić syna, a urodziła... córkę (5 miesięcy temu) :shocked2:

piękna pogoda u mnie. spacer zaliczony. to jest mega plus L4 w taką pogodę, ach :tak:

reklama
Haha Nulini, uroki dzielenia pokoju? :-D Skąd to znam, na szczęście do tej pory bez pobudek :-D

No niestety :-( Nam się kilka razy zdarzyło, ale raczej jak Młoda była malutka, a teraz schizuję, że zacznie pytać czy coś...
Musimy się opanować, tylko że ja nie umiem po cichu ;-)

A w ogóle przed chwilą - spieram się z mężem o to, które z nas śmierdzi, on zarzuca mnie, że to ja, ja zarzucam jemu, że to on, na co wtrąca się Tosia:
- Tatuś! Nieplawda! Mamusie nie śmieldzą tylko tatusie śmieldzą!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry