• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Karpanna co do zastrzykow to mysle ze spokojnie sobie ogarniesz.
A lezenie. Nie zazdroszcze ale jak mus to mus. W koncu robisz to dla Waszego dobra.
A ktos z rodziny? Masz kogos kto moglby pomoc?

Susel pewnie, lepiej sprawdzic niz miec wyrzuty sumienia

Misiek fajnie ze duzo dostaliscie. To zawsze ulga dla budzetu rodzinnego :-)

Megami pewnie! Wozek jak cos kupimy na ostatnia chwile.
Na swieta poprosimy zamiast prezentow dla nas to cos dla Roberta i ogarniemy :-P

Nulini ja mam to samo. Mielismy kupic w tym miesiacu chociaz stol z krzeslami zeby normalnie jesc. Ale lipa :-P
Dlatego wlasnoe ja nie umiem sobie wyobrazic pokoju z dzieckiem :-P
Tosia jest dobra w swoich tekstach :-D

Heheheh dobra jest! No mamusie nie śmierdzą! Tatuś niedobry :-D:-D

No proste :-D Jak zaczęłam kwiczeć ze śmiechu to z pełną powagą zapytała "mamusia, mam lacje?" :-D

agulqa,
mnie wkurza w naszych finansach to, że np. od roku żal mi kupić głupią formę do muffinków za 20zł, ale codziennie tyle się wydaje na różne głupoty w sklepie :cool:

Nulini ale ja mam to samo. My z Ł chyba pol roku chlebak kupowalismy i drugie pol roku tortownice.
Teraz musze tortownice kupic na juz, bo mama w tym tyg przyjedzie i chce sernik zrobic :-D

No muszę dać radę. Już się cieszyłam że łożysko się podniosło i moge zaczac żyć normalnie a tu masz. Aż się poryczałam.
Nie ze złości tylko ze strachu o synka.
Dziewczynki niby duze ale mlodsza ze mną cały czas w domu. Muszę gotować posilki nawet dla Julki bo ona prawie nic nie w szkole. Chudzin jest i tyle.
Jestem zła że muszę jutro do chirurga nawet nie wiem czy mnie przyjma bez terminu tak od razu.
Mama mi pomaga ale ma juz 70 lat i wiecie nie mogę tak ciagle. A mąz musi do pracy zarabiac kase. Popieprz... kraj czlowiek musi się nalatać zeby móc się kłuc zastrzykami. Aj mam dośc mam doła. Ide poryczec w wc żeby dzieci nie widziały.pa

Karpanna to witam w gronie lezących, nie zazdroszczę.

Suseł pewnie, że lepiej sprawdzić z tą głową. Ale usg głowy to można chyba tylko dopóki ciemię nie zarośnie, bo potem nie ma jak się dostać. Ja Pauli robiłam i tak mówił neurolog.
A co do cesarki to mój gin np. po pierwszej cesarce nie chce mi zrobić z automatu 2, bo minęło już 2 lata od pierwszej i już się nie łapie. Także nie wszędzie tak dobrze.

Ło jeeeeeeeee studniówka, poniżej zdjęcie jak to świętuje :D

Jezyk jutro twoja kolej :)

Załączniki

• 1412611601755.jpg
    1412611601755.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
reklama
Doggi takie świętowanie to lubię :-D Też mobilnie nie mogę kliknąć, a mogłam... Może coś w aplikacji popsuli

Sylwi z tego co się orientuje, to po cc zmusić Cie do sn nie mogą, takie przepisy. Co nie zmienia faktu, że w sumie można po cesarce sn próbować, jak ktoś chce.

Karpanna dasz radę! Biegać nie musisz, dźwigać też, nie ma tragedii! A popłakać czasem trzeba, żeby człowiekowi ulżyło. Sama wczoraj wkurzona na męża ryczałam w poduchę ;-) Będzie dobrze, musi!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry