• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Hej hej ;-)

U mnie zabiegany dzień ale udany :-)

Witam nową mamusie :tak:

NULINI - eh te zęby :sorry: ... hahahaha ale z was dzikusy żeby dziecko budzić :-D :-D buahahahhaa jakie kłótnie macie uroczę :-D u nas też jak coś śmierdzi to na pewno tata bąka puścił :-D

AOB :-)

SUSEŁ - masz + czy - ? moja mała ma +10 :confused2: zastanawiam się jak się widzi z taką wadą ... ja bym to skonsultowała z lekarzem skoro budzi ją ból i jest temperatura to nie jest dobrze, zresztą ja jestem zdania że lepiej przebadać to nic nie kosztuje, poprosić o skierowanie na mocz i krew niż później żałować że się było leniwym i zaniedbało

AGULQA - ja też nic nie mam prócz tej kołyski i paru ciuszków więc nie jesteś sama jeśli Cię to pocieszy :-D i perspektyw na dodatkową kasę też nie ma :-p ale sporo koleżanek z dziećmi więc będę pożyczać :-)

KARPANNA - :-( eh nie dobre wieści

YGGAMI - najlepszego z okazji rocznicy !! :-)

DOGGI - gratki studniówki !!

Też zgłaszam zażalenie że na tel. nie mogę klikać "lubię to" :crazy: myślałam że to tylko u mnie coś się popsuło :confused2:

reklama
No ja też nie mogę kliknąć lubię to.

Doggi- :D :D oj myslalam że nigdy nie doczekam.

Uff trening ogarnięty, nie lubie jak mężowi wypadają dzionki w dniu treningu. Chociaż w naszym przypadku ciężko by trafić.

Heloł po dlugiej przerwie! Mi mlody w koncu poszedl do żłobka po 3 tyg przerwie chorobowej. Takze bede miala czas na bb i wogole milion rzeczy mam do zrobienia.
Doczytalam tylko ze Karpanna musisz polegiwac. Kurcze malo to komfortowe jak juz sa dzieci w domu ale dziewczyny mają rację, dzieci już malych zupelnie nie masz to niech ćwiczą samodzielność trochę. Dasz radę.!
Tak po cc nie moga zmusic do sn i nie moga wywoływać porodu. Wszystko musi isc naturalnie a jak nie to cc robia odrazu.

Wściekła jestem na moją fryzjerkę :wściekła/y:
Cholera, mam laskę, do której chodzę od początku studiów, nigdy jej nie zdradziłam, a ta franca od tygodnia w kulki leci, kazała mi dzwonić, żeby się umówić i przez tydzień telefonu nie odbiera, a dzwonię o różnych porach, na fejsie nie odpisuje, no co za dziecinada! :wściekła/y:
A ja na gwałt muszę włosy podciąć i teraz po latach szukaj znowu zaufanej osoby, wrrrrrrrr!!! :wściekła/y:

reklama
a tam, ja przedwczoraj wyciągnęłam o 20.00 pizze z piekarnika i skonsumowałam, a wy o zupce i sałatkach debatujecie;) ciąża rozgrzesza i tyle!

nie nadrobię was...grrry

jedyne co...karpanna trzymaj się, będzie dobrze &&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry