• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
femme, ja to nie mogę po 18 jeść, jedynie o 20 resztkę kanapki po Tosi, bo inaczej aż mi słabo z przeżarcia i niedobrze :confused2:

Doggi, tylko ta fryzjerka brała 15zł za podcinanie, gdzie ja taką znajdę, buuuu :-(:-(:-( Haha, napiszę na fejsie, że szukam geja :-D:-D:-D Tak, mnie też dziwnie nisko wali Młody, mam wrażenie, jakby zaraz wyjść chciał :szok:

misieks, ja łeb farbuję sama, włosów radykalnie nie ścinam, tylko podcinam, więc nie wymagam cudów na kiju, a jednak większość fryzjerów ma swoje chore wizje i tnie mnie nie tak, jak chcę... Ta fryzjerka już od lat wiedziała, czego oczekuję i nic nie musiałam mówić :-( Za mną kebab chodzi od wakacji i już wiem, że w sobotę zgrzeszę, bo będę na wyjeździe, więc się nie liczy :-D

sprite, ale wyżerka :-D Ja też zapuszczam, ale z przodu mam cieniowane i już mi się nie układają :-(

Młoda wali mnie po wnętrznościach, ale to jakoś tak nigdy mnie szczególnie nie bolało. Teraz często kopie obok żeber, więc tak w sam raz...
Nulini, a może coś się stało u tej Twojej fryzjerki?

Od dwóch dni strasznie się obżeram. Może w końcu ginka będzie zadowolona, że coś przytyję bo mi jęczy, że chyba nic nie jem.

Nulini, a może coś się stało u tej Twojej fryzjerki?

Nie. Jakoś w zeszłym tygodniu znalazła czas dla innej mojej koleżanki i obcięła ją i ufarbowała, na fejsiku przesiaduje, sweet focie dodaje...
Poza tym jeśli nie ma czasu/ochoty mnie obciąć, to wystarczy odebrać i powiedzieć wprost, a nie taka dziecinada z nieodbieraniem telefonu...

Doggi to bolesne tam nisko to kopy w szyjke i bolą bardzo, też tak mam często ... kurde jak po żebrach nic nie czuje :szok: Kopniaki czuję bardzo nisko właśnie w okolicy pęcherza, spojenia łonowego , szyjki ... czasami po bokach ... a wypychanie (nie wiem czy to głowa czy tylek) taka spora kulka wychodzi w okolicach pępka albo tak z centymetr ponad. Ale do żeber to hen hen daleko

reklama
Doggi mnie dziad tez tak kopie, jakby po szyjce czy co :/ strasznie nieprzyjemne.

Ja tez nie lubie nowego fryzjera szukac, jakos bezpiecznie sie czuje u mojej, wiem ze mi jakiejs niespodziewanki nie trzasnie na glowie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry