• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Ja tez nie lubie nowego fryzjera szukac, jakos bezpiecznie sie czuje u mojej, wiem ze mi jakiejs niespodziewanki nie trzasnie na glowie.

No właśnie czułam się u niej bezpiecznie, zawsze wiedziałam, czego się spodziewać, wrrrrrr :wściekła/y:

Żelka, spoko, u mnie też "gdzie tam do żeber" :-D

McPearl, no po tylu latach spodziewałam się po niej czegoś innego :confused2: Zwłaszcza, że my w sumie nawet dobre koleżanki, ja u niej na ślubie cywilnym byłam, razem bawiłyśmy się na weselu wspólnej koleżanki no i sama mi kazała dzwonić w zeszłym tygodniu, a później nie odbierała, nie cierpię czegoś takiego :no:

Stokrotka, oj, ździebko mi nie po drodze :-D

Nulini, aż spauzowałam top model na playerze, bo mi się przypomniało, że dziś w tesco widziałam ptasie mleczko z wedla w polewie karmelowej!!! nie kupiłam, bo nie przepadam za ptasim, ale ta czekolada nie tylko Ciebie uzależniła. może Tobie posmakuje ptasie mleczko ;-)

A ja mam kolejne pytanie tez macie tak często skurcze BH? Bo ja mam tak średnio raz na 30 min! I to takie ze się wyprostować nie mogę i wkurza mnie to bo to jest kolejne coś co uprzykrza mi codzienność, grrrr

Co do tego kopania to ja tak jak Nulini czasem mam wrażenie że mi Stachu zaraz rękę albo nogę wystawi w kroczu tak nisko czuje jego kopy

W ogóle Wit c, scorbolamid, syrop nic nie dały znów jestem chora, ale teraz dla odmiany zatoki..... Jestem przeszcześliwa i zaje.biście to lubię i z tej radości zaje.bie baranka w ścianę :]

Nulini, aż spauzowałam top model na playerze, bo mi się przypomniało, że dziś w tesco widziałam ptasie mleczko z wedla w polewie karmelowej!!! nie kupiłam, bo nie przepadam za ptasim, ale ta czekolada nie tylko Ciebie uzależniła. może Tobie posmakuje ptasie mleczko ;-)

Jadłam w niedzielę :-D:-D:-D Jest BOOOOOOOOOOOOSKIE!!! :-D

Doggi, no właśnie ja też mam często te skurcze, tylko że mogę normalnie funkcjonować, ale czasem to aż bolą! I tylko mąż się cieszy, bo wtedy brzuch mi się robi wypukły i widać, jaki tak naprawdę jest duży, jak się nie ukrywa pod tłuszczem...

Chyba znowu dziś będzie ładnie :-D
A ja muszę nogi wydepilować, nie lubię tego :dry:

Miłego dnia :happy2:
Też mam kilka razy dziennie skurcze bh jest to nie przyjemne,ale do zniesienia

Miałam taki okropny sen,że do teraz dojść do siebie nie mogę,śniło mi się,że urodziłam w 38 tc i po chwili Gniewko zmarł i mąż wcale się zbytnio nie przejął tylko powiedział,że będziemy mieli następne dziecko,ot tak po prostu:blink: koszmar

Aaaaaaaa ile nadrabiania od wczoraj!!!:-\

Doggi ja nie musze miec studiowki by kindreki wpieprzac :-D
A wczoraj sis Ł kupila mi gwiazki czekoladowe z czasow dziecinstwa :-D dzis je pozre :-D

Femme my nie mamy nawet od kogo pozyczyc :-D
Na szczescie z czasow poznania mamy caly sloik grosikow, w sensie od 1 do 5gr :-P
Moze chociaz na przewijak sie uzbiera ;-)

Nulini co do feyzjerki wspolczuje.
Za to ja nigdy nie bylam zadowolona u fryzjera wiec mi wsio jedno kto zrobi bo ma marne szanse na zadowolenie mnie :-P

Kasiek ojjj ja tez potrafie wieczorami zjadac pizze lub chipsy hihi

Misiek z prawdziwej zachcianki mimo checi nie da sie zrezygnowac :-P
Ja nie zaluje sobie. Najwyzej pozniej pot pojdzie w parze ze łzami :-P

Doggi moj tez w pecherz ciagle wali. Ale fakt bardzo nisko tez potrafi pierdyknac z bolem

Bada na szczescie sny czyta sie na opak.

Tesciowa wczoraj mi pomogla i umyla wc i poprawila kafelki w lazience.
Zla tylkocjestem bo bylo chyba z 5gabek do zmywania od srodkos czystosci, jakiejs wielkiej chemii itp, wyjelam nowy do mycia naczyn i co. Zostal wziety jako dziesiaty do chemii. Nie chodzi o jakies kilka groszy tylko na co mi 15 do tego samego i 0 do zmywania?:-P

Przywiezli nam dzis o 6.10meble do sypialni.
Facet nas obudzil ale trudno.
Jutro zaczynamy z Ł skrecac bo dzis caly dzien jest w roboecie i pozniej jeszcze do ksiegowej

agulqa super,ze takie postępy w mieszkaniu są:happy2: a z fryzjerem mam tak jak Ty rzadko kiedy jestem zadowolona,więc unikam ile mogę,a podcina mi mąż ;-)
Doggi zdrówka dziewczyno kochana :happy2:

reklama
Bada noo ciesze sie ;-)
Jeszcze lada dzien moja mama przykedzie pomoc:-)
Wlosy farbowalam zawsze w domu sama. Od marca nie farbuje :-P
A podcinac podcielam ze dwa miechy temu koncowki. Na rowno. Mialam cieniowane a teraz chcw wszystkie razem wyrownac wiec babka w sumie tylko troche tylu podciela i bylo ok. Poki co boje sie cokolwiek szalec. Maja rosnac do sierpnia 2015 :-P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry