• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
A mi lekarka powiedział, że na skurcze bh to jeszcze za wcześnie i brzuch twardnieć nie powinien. Weź tu człowieku bądź mądry.
Ja mam dwa rodzaje twardnień raz są bezbolesne, po prostu brzuch robi się ciężki, twardy a inny razem są bolesne i jakby bardziej od dołu boli. W ogóle to wtedy czuje jakby cała macica bolała w dotyku. Gin mówiła, że te które tak bardziej od dołu bolą i ciągną to są właśnie skracające szyjkę.
Odkąd leże czuję, że jest coraz gorzej.

Jezyk, sprite, alecta pewnie ze wstawie :-) co prawda nie ma lampy, karnisza, firanki i drzwi ale co tam :-D

Mcpearl ojjj tak. Poki co ubrania sa w torbach i na podlodze a juz niedlugo beda w szafie :-D

Misiek nie wkrecaj sobie glupot. Mi gin wczoraj mowil ze dobrze mi brzuch rosnie. A ja do niego ze ma juz 110cm. Na co on: "i co, mierzyla Pani z przerazeniem?" Wiec powiedzialam ze niw bo wiem ze w ciazy brzuch rosnie. No i mowil ze mamdwa rodzaje pacjentek. Jednym rodzina mowi ze maja za maly brzuch. Drugim ze za duzy. Suma sumarum wszystkie sie martwia.
Pozniej zapytalam go czy jakbu mlody byl owiniety pepowina to czy by widzial. Powiedzial mi ze 50% dzieci jest owinieta. I po co to widziec i mowic. Zeby stes byl? Mowi ze na to i tak zadnego wplywu nie mamy, nie wsadze przeciez reki i go nie odwine. I ma koles racje. Co immego pozniej. Na koncowce, sprawdza na pewno by w razie w cc robic.
A tak po co sie martwic?!
Troche optymizmu :-D

Ach mam chyba dobry humor dzisiaj i nie podrodze mi do glupich mysli ;-)

Sylwi bh pojawiaja sie od 20tc...

Wiadomo że na wszystko trzeba brać przymiarkę, tym bardziej pierwsza ciąża to człowiek nic nie wie. Ale skoro na wizycie gin mówi że jest ok to raczej nas nie wkręca wiadomo... A kiedy już się zaczynają wizyty co 2 tyg? miesiąc przed czy ile?

Misiek ja kolejna mam 3listopada i pozniej juz co 2tyg

Zapomnialam sie pochwalic!

Załączniki

• 1412667991285.jpg
    1412667991285.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 52
Bh mogą się pojawić i wcześniej u mam które już rodziły. Ja skurczów nie mam żadnych... nic nul, zero... czasem jak idę szybciej to mam wrażenie, ciągnięcia ale brzuch mięciutki.

Misiek ruchy dziecka zależą tez od jego temperamentu, od tego czy się najadlas słodkiego, czujesz je coraz intensywniej bo bobo coraz wieksze. Łono matki to chyba najbezpieczniejsze i najfajniejsze miejsce dla dziecka. Nigdzie pozniej nie bedzie dzieciakom tak bezpiecznie, swojsko i dobrze ;)

reklama
Nulini, powodzenia z szukaniem nowego fryzjera. Ja niestety ostatnio tak nie trafilam, ze teraz sie boje cokolwiek z wlosami robic I sobie teraz tak rosna w niekontrolowany sposob.

Bada, niecierpie takich snow. Chociaz jesli to prawda ze sny sue cxyta na odwrit, to ja NP Bede miec chyba najpuekniejsze, najcudiwniehsze I najzdriwsze dxiecko pod sloncem, takie paskudne glupoty mi sie dnia ostatnio :)

Agulqa, zazdraszczam ze juz sie meblujecie. My jeszcze jestesmy z calym procesem w ciemnej d.pie I nie wiem kiedy sue przeprowadzimy.

Alecta, robie tak jak Ty :) nuenawidxe prasowac I Tobie to wlasnie jak musze przed wyjsciem :)

Dziewczyny, mogla by ktoras wrzucic linka do watku zakupowego? Bo glupio mi, ale w tel nie moge znalezc :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry