• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Megami no przed ostatnią wizytą zauważyłam, znaczy ja tam na to uwagi nie zwracałam tylko moja mama co chwilę mówiła że mam strasznie nogi spuchnięte. A też miała z tym problemy i się martwi bo mówi jakby był upały to wiadome, jakbym dużo chodziła czy coś to też a tak to nie. A co do pracy to jeszcze chodzę i planowo do końca tego miesiąca, może bym i chodziła dalej ale się okazało że na tym L4 więcej kasy dostanę niż dostaje teraz. I mąż stwierdził że skoro tak to ma wyglądać to lepiej w domu siedzieć paliwa nie tracić a mieć ta kasę.

reklama
Megami pachną nadal ale mam większe przerwy między obrzekami czyli np co dwa dni puchne :P dziś np mam luz :) a co do pracy to ja w domu gnije tylko nóg w górze nie mogę mieć bo odcrazu zgaga mnie wypala :P śmiać mi się chcę z tego mojego przypadku :P ekstremalnie niereformowalna :P

No a wit miałam brać tylko przez miesiąc w ogóle no gin stwierdził że Stachu zaraz swoją wielkością prawie 2tyg ponad normę może od nich jeszcze bardziej urosnąć a nie możemy ryzykować bo mam za wąska dupke (z Olą dużo bardziej się rozjechalam a ona miała tylko 3kg)

Jak ja lubię to forum, nie odświeża mi jak należy i nie widzę kto co dopisał hue hue. :-D

Doggi Ty to jesteś mega przypadek :-D Może zamiast witamin już tylko konkretnie to czego organizmowi brakuje? ;)

Misieks A mocz i ciśnienie masz ok? Przy upałach obrzęki normalne, ale już nie ma upałów. Inna sprawa, że pracujesz, to też krążenie inne gdy praca siedząca/stojąca.

Misieks- ja też miałam tylko dwa pomiary przy glukozie.

Doggi- kurcze Stacji faktycznie wyciąga z Ciebie co najlepsze. Ale myślę, że gin coś poradzi.
A swoją studnioweczke świętuje tak, że leże w wyrku i książki czytam i tak zamierzam do wieczora, jedynie z małą przerwą na obiad :P

Jezyk o takie świętowanie to jest super tylko bym dodała do tego tonę kinder czekoladek :D

Megami mi na chwilę ulgę daje rennie

A mój Stachu właśnie się rozciągnąl i równocześnie posmyral mnie w kroczu i koło żeber więc wzięłam miarę i ma około 37cm!!! Mam nadzieje ze się po prostu baaaardzo rozciągnął :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry