• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
bada, o matko, co za sen!!! Makabra!!!

agulqa, ja bym nie wytrzymała i sama skręcała meble, ale ja uwielbiam skręcać meble :-D U nas zawsze o to wojna, kto skręca :-D

jeżyk, wyjeżdżam w sobotę o 11 rano :-D

sprite, ja generalnie za ptasim mleczkiem nie przepadam, ale w tym karmelku jest CUDNE!!! :-D

alecta, ja teraz też codziennie drzemki sobie ucinam, tak do południa :-p

Juhuuuuu!!! Będę miała pracę!!!
Przed świętami wpadnie kaska na prezenty, lubię to!!!
Będę koordynatorką hostess, przez cztery weekendy sobota-niedziela, jedyny minus - po 8 godzin dziennie, więc dupa, nie weekend :-(
Ale odbiję sobie na zakupowych szaleństwach :-D

W domu ratuję się wodą z sokiem z cytryny, ale na wyjście wolałabym mieć coś pod ręką :baffled:

Jeżyk oby dziecię ładnie wystawiło co trzeba :-D

Nulini gratki pracy, zawsze to jakiś grosz wpadnie :tak:

No i zeżarło mi posta...

Kolejna noc z Niną to samo, wieczorem że boli ją głowa, potem w nocy pobudka z wysoką gorączką... syropu jej nie dałam, chociaż pewnie powinnam, ale w miarę szybko zasnęła. Tylko, że potem budziła się co godzinę, jęczała, kręciła się tak więc noc z głowy, chodzę na rzęsach... rano praktycznie zdrowa, trochę jedynie niewyspana... nie wiem co o tym sądzić, zapisałam ją do dzieci zdrowych do lekarza na kontrolę ale wizyta dopiero w piątek. Mam nadzieję, ze to nic poważnego, ale strasznie się boję...
Femme, ja jestem krótkowidzem, mam minusy. Noszę okulary od zawsze- wada wrodzona, więc się przyzwyczaiłam, ale chciałabym kiedyś widzieć wszystko tak normalnie, bez szkieł.

Też idę w czwartek do fryzjera, muszę obciąć włosy,na farbę szkoda mi kasy- mąż mi w domu zafarbuje. DŁugo szukała fryzjera we Wrocławiu, w końcu znalazłam szalone dziewczyny niedaleko od mojego osiedla.

Skurczy brzucha nie mam żadnych, za to męczą mnie skurcze łydek w nocy. Dzisiaj też mnie złapał co dziwne, a piłam wieczorem witaminy i nawet czekoladą się objadłam ( w lidlu są takie duże Milki w super cenie).

Dobry :-)

Ale dzisiaj mam lenia! :-P

Rozmawiałam wczoraj z koleżanką i bardzo zachwalala porodowke u nas w mieście, ponoć wszystko odremontowane jedno osobowe sale z prysznicem cud miód malina ale co najważniejsze to pół kadry zmienionej nowy ordynator itp i ponoć rewelacyjni lekarze i pielęgniarki tez złote kobiety przeważnie wszyscy teraz zachwalaja... I mam dylemat czy nie próbować u nas... Bo do Gdańska jednak te 30-40 km mam a tam wcale jakoś szału tez nie było już mniejsza w spartanskie warunki bo mi to lotto najważniejsze żeby kompetentni lekarze byli... Chyba zapisze się na darmową szkole rodzenia i rozeznam w temacie fajnie by było rodzic na miejscu

Agulqa super masz lekarza :-) Oooo skąd masz gwiazdki?! Pyszności

Nulini fajnie z praca! :-)

Tak trochę was poczytałam ale nie będę każdej odp wybaczcie :-P komp mi się popsuł i dupa jeżeli chodzi o duże nadrabianie :-P

Ja póki co nie mam żadnych skurczy dolegliwości ani nic co by mnie niepokoilo :-) dzidzi kopie często ale nie mam wrażenia ze za często ;-)

Agulqa już od 30 tygodnia co 2 tyg wizyty?
Ja w poprzednich ciazach do 36 tygodnia chodziłam co 3 tygodnie, a później w 38 już miałam kontrolę w szpitalu.
Teraz mam wizytę co 4 tygodnie.
Muszę zapytać koleżanki, która chodziła do tego samego gina kiedy jej się częstsze wizyty zaczęły.

Doggi też lubię tą piosenkę i często mam podobne odczucia :-P
Chociaż w ten weekend nasi goście stwierdzili, że ciąża faktycznie robi kobiecie gąbkę zamiast mózgu, bo byłam dla Ł bardzo miła i nawet często do niego "kochanie" mówiłam :-P

reklama
Badań na razie jej nie robiłam, jak dzwoniłam do przychodni to powiedzieli żeby się wstrzymać bo pewnie pediatra zleci ich trochę więcej niż morfologię więc i tak będzie ją trzeba kłuć. A tak zaoszczędzę jej jednego pobrania. Lekarza mam w piątek rano, jakby co to od razu potem pójdę z nią do laboratorium.

Jagoda od kilku dni strasznie dokazuje w brzuch, kupie, rozciąga się...a myślałam, że będzie grzeczna:-)
Ja pewnie dopiero od 30 tygodnia będę miała wizyty co 2 tygodnie, tak chyba było przy Ninie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry