Agulqa_b Hurrrrrrrrra to już jutro składanie mebli ale super
Bada dziękuję
Jezyk gratuluję studniówki

jak świętujesz?
Sprite ja widzę ze u was pranie tak jak u nas, pralka ciągle w pracy
Alecta to i mnie nawet jsk jestem zabiegana to łapią tak ze muszę się zatrzymać wziąć kilka wdechow i dopiero ruszyć dalej strasznie to uciążliwe tym bardziej ze częstotliwość duża
Misieks to u mnie 90% kopniakow to właśnie na dole i reszta to żołądek i żebra ;( a tam jak kupnie to boli bardzo

A bierzesz magnez na te skurcze? Mi magnez pomógł na skurcze w kończynach
McPearl no właśnie też tak mam ze często jak wstsje to mnie roznosi tak. Ja po wczorajszej slonskiej dawce wit c i innych cyrkow dziś jakby lepiej tylko nadal mnie strasznie głowa boli :/
Misieks mój strasznie dużo się wierci wydaje mi się ze jest mu niewygodnie bo Ola to walila w sensie kopala jak szalona i do tej pory tych jej nóżek nie są się zatrzymać a Stachu kopie dużo mniej ale bardzo się wierci i rozpycha tak ewidentnie nie może sobie miejsca znaleźć odpowiedniego
Jezyk tylko jedno pranie? Szczęściara ja codziennie 3 wstawiam :/ się dziwię ze ivjak takie małe rachunki za prąd i wodę mamy
Sylwi mój gin mówił ze skurcze bh mogą pojawiać się już po 20tc z Olą dużo dużo później miałam to fakt ale teraz już mam id dłuższego czasu i łatwo je poznać i odróżnić od innych
Ja mam skurcze tylko z bólem na dole a szyjka teraz dopiero ma dobry rozmiar

bo za długą miałam
Agulqa_b o super powiedxial gin! Bardxo go już Lubie! Bo z tym rozmiarem brzucha tak właśnie jest albo ci mówią ze wielki albo że malutki a taka ciężarna potem schizuje i tak samo z pępowina tez mówił mi gin ze tak naprawdę co drugie dziecko jest owinięte pępowina ale obcym się nie mówi bo to normalne a tylko matki się stresują niepotrzebnie
Nigdy nie lubiłam tych gwiazdek
A ja odebrałam wyniki

glukoza chyba dobra na czczo 85 po 1h 71 a po dwóch 73 wiec wygląda mi ze ok tylko moja hgb i hct mnie martwią bo jest to czego się obawiałam jak leci to nic nie może zatrzymać :/ 3tyg temu miałam hgb 12 a z wczoraj już 11,4 :/ a biorę na to witaminy specjalnie i zamiast lepiej to jeszcze bardziej spadło :/ i hct tez zamiast 36% do 34% :/ jasny szlag by to trafił