• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Witam laski.

Agulqa- to jak już poskrecacie to prosimy o fotke.

Doggi- mnie też kopie bardzo nisko od jakiegoś czasu. Może pozycje zmieniło???
Co do skurczy to odkąd biorę magnez jest lepiej. Brzuch się stawia ale nie tak często no i nie boli.

No to dzisiaj u mnie studnioweczka. Zapraszamy :D

Bada- jakiś czas temu miałam identyczny sen, aż się w nocy poplakalam:(

Nulini- to faktycznie jakaś dziecinada z fryzjerka. A kiedy wyjezdzasz na zlot?

reklama
hej! jejku jakie piękne słonko, aż nie wierzę, że jest taka pogoda <serduuuuuszkaaaa> ;-)

Nulini, to może ja też się skuszę skoro takie BOOOOOSSSSKIEEEE :-)

bada, to na szczęście-będzie długo żył ;-):tak:

agulqa, ja też czekam na fotkę sypialni ;-)

milego dnia! standardowo ;-) czekam aż pralka skończy prać :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Hej hej!
Dzieciaki w końcu wróciły do przedszkola i aż mi dziwnie z tą cisza w domu.

Bada nie lubię takich snów.
Na szczęście od jakiegoś czasu mnie nie nachodzą.

Doggi u mnie ostatnio skurcze BH są jakby rzadziej albo po prostu przez zabiegany weekend nie zwracałam na nie uwagi.

Agulqa ja też czekam na fotki ;-)

Nulini dlatego ja mam jedną fryzjerkę główną, a drugą awaryjną :P

Ogarnę trochę w chałupce i idę się położyć, bo czuję, że mnie coraz bardzie rozbiera.
Wczoraj prawie cały dzień przespałam, a i tak przed 19:00 byłam już w łóżku z dzieciakami.
Muszę męża później do apteki wysłać po glukoze i pojemnik na siusiu i może się jutro wybiorę.
W ogóle cały czas mi się wydaje, że dzisiaj jest poniedziałek.
Pewnie dlatego, że nasi goście wczoraj pojechali i dzieciaki w przedszkolu nie były.

Co do kopania w tak jakby pęcherz to też się zdarza ale żadko. Od jakiegoś czasu czuje że się rusza nawet jak stoja bo niedawno to musiałam się położyć żeby cokolwiek poczuć , ale nie wiem czym wali bo raz z lewej raz z prawej a czasem i ze środka przy pępku. Dzisiaj znowu nocne skurcze w łydkach :-(

agulqua, super z meblami :-)
Doggi, u mnie też częste te skurcze. Często jak wstaję to mnie łapie mocny, że aż zgina mnie w pół. Z kataru udało mi się wyjść chyba dzięki szybkiej interwencji. Miejmy nadzieję, że Tobie też się uda. Od razu łyknęłam sobie sinupret, pospałam pół dnia, robiłam inhalacje i tak się do teraz leczę. Zrobiłam syrop z imbirem i czekam na pozytywne skutki ;-).
sprite, ja to ostatnio tylko piorę i szlag mnie już trafia bo nie przepadam może nie tyle co za praniem co za prasowaniem tego później.

Ja mam taką jedną ulubioną fryzjerkę, ale trochę droższa niż gdzieś indziej. Z resztą i tak trzymam długie bo Michał nie lubi krótkich, a na samo pójście i postopniowanie szkoda mi 30-40 zł.

McPearl możesz prasowanie mi podesłać :) a ja dzisiej też biorę się za pranie pogoda piękna to wystawie na dwór i szybko poschnie. Mi na katar i zatoki lekarz kazał inhalacje z rumianku i biorę jakieś krople dla cięzarnych i karmiących. Tylko tyle się w necie naczytałam że te Rutiniscorbiny itp że nie można z tym w ciąży przesadzać. Mi lekarz kazał 3xdziennie po 2 tabl.

Ja mam pytanie takie dotyczące dziecka, wasze też się bardzo często ruszają? Mówią że jak dużo się rusza coś mu nie pasuje, a jak mało się rusza to też się martwię... :crazy:

McPearl, przed chwilą wywiesiłam na balkon rowerowe pranie męża (on do pracy na rowerze się wozi, więc masa tych ciuchów jest). a teraz pierze się białe, więc to już 2 pralka dziś :rofl2:

misiek, chętnie Ci podeślę :-D
sprite, wczoraj wieczorem wieszałam tetry i flanele. Zaraz je zdejmuję i wieszam to co się pierze. Jedna pralka już czeka na wyprasowanie na fotelu i zaraz muszę się za to zabrać. Póki moje dziecko w przedszkolu i mam spokój.

Mój dzisiaj na strzelaniu dzienno-nocnym. Przyjedzie jutro, a w nocy z czw na pt jedzie na poligon do następnego piątku lub soboty.

reklama
Pranie robiłam wczoraj, bo tyle się tego nazbierało przez weekend, że pralke ledwo zamknełam :P
A co do prasowania to ja prasuje przed założeniem.
Inaczej na nic innego nie miałabym czasu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry