• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Stokrotka Mmmmm ale bym zjadła pieczarkowa chyba jutro pierdykne :)

Nulini dupa wołowa z fryzjerki szukaj nowej!!

Femme a nie żałuj se ;)

Ja jutro robie pizze koleżanka dala mi fajny przepis na ciasto :)

Nulini ciężko teraz o dobrego i zaufanego fryzjera. Sama chce coś ze swoimi zrobić bo już są stanowczo za długie i zrobić kolor, no ale kolor sobie sama zrobię ale z tyłu już się nie podetnę.
karpanna nie przejmuj się na zapas

Ja od paru dni mam smak na kebab albo pizze mm co chwilę bym coś zjadłą ale wiem że to tylko zachcianka której potem mogę żałować :) Jdynie z mojego ulubionego soku pomarańczowego muszę zrezygnować

Nulini musisz szukać geja, najlepiej robią włosy!!

Misieks ja b a jaka mam chęć od około 6 miesięcy ;) ale nie chce ulegać mu :P ja też z soku musiałam zrezygnować bo mam zgage po nim straszna ;( dobrze ze marchew jabłko mogę wciąż robić :)

Doggi u mnie to chyba sok pomarańczowy młodemu nie pasuje , jak wypiję go za dużo mam biegunkę;/ ostatnio przy urodzinach w domu się zapomniałam. Co do włosów to były 3 lata zapuszczane i tylko raz podcinane pół roku temu, mąż niestety nie jest za obcięciem :)

Nulini, ja też straciłam swoją fryzjerkę i dlatego zapuszczam włosy :cool2:

kolacja, kolacja... cóż ja na kolację miałam to: WP_20141006_009.jpg

:rofl2::rofl2:

Załączniki

• WP_20141006_009.jpg
    WP_20141006_009.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 60
sprite pyszka!! :rofl2::-D

Cześć dziewczynki, podczytuje was cały zcas, staram się coś pisać w bardziej zwartych wątkach, ale ogólnego nie ogarniam :confused2::crazy:

Mam nadzieje że wybaczycie i się nie gniewacie, no jakoś nie wiem gdzie mi ten czas ucieka :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry