• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Misieks, ja też jestem z Wodzisławia!!!!!!to znaczy teraz mieszkam we Wrocławiu ale do matury mieszkałam w Wodzisławiu? Gdzie mieszkasz, gdzie chodziłaś do szkoły? Może się znamy?

Wadę wzroku mam ponad 6 dioptrii, okulistka powiedziała mi że nie zaryzykuje naturalnego porodu co mnie bardzo ucieszyło. A teraz przy drugim to cesarka już jakby z automatu, w Polsce mało który gin każe rodzić naturalnie po pierwszym cięciu.

Ja w weekend byłam u rodziny, pogoda fajna, odpoczęłam trochę. Ale powrót to była masakra, trafiliśmy na 3 wypadki na A4 i zamiast 2 h jechaliśmy 4,5 h...aż Ninie przestał działać aviomarin i musiałam jej dać kolejną tabletkę. Ludzie to jednak nie umieją jeździć...

W nocy miałam akcje z Niną, obudziła się z krzykiem ok. północy, wyła że głowa ją boli, gorączka 38,5 stopnia...dałam syrop, w końcu się uspokoiła i zasnęła. Rano zdrowa, czuje się świetnie, wczoraj też zresztą tak było. Nie wiem o co chodzi, to już drugi taki numer w ciągu 2 tygodni, od razu przychodzą mi do głowy czarne myśli, że jakiś uraz, guz czy coś takiego... jak myślicie, iść z nią do lekarza? Tak ogólnie to jest zdrowa, nawet kataru nie ma...

reklama
Suseł, ja bym się nie przejmowała, taki sezon, może jakaś infekcja próbowała się wkraść ale już organizm zwalczył? A w przychodni to teraz łatwo czymś się zarazić. Ale może ja wyrodna matka ;-)

Moja młoda też mi dziś w nocy się budziła. Pytam czy chce pić? Nie. Ale w końcu dałam jej się napić i zasnęła :confused:

Witaj Misieks:-)
ja się urodziłam w Wodzisławiu, tam zaliczyłam podstawówkę i liceum, na studia wybyłam już do Wrocławia. Ale średnio raz w miesiącu odwiedzam rodzinę, była akurat w ten weekend.

Aob dzieki :-)

Nulini znam to. My teraz czekamy na wyplate ł zeby zaplacic kredyt, czynsz i oplaty i zobaczymy ile zostanie i co m8zemy w tym miesiacu juz kupic dla mlodego.

Unita pewnie ze tak. Najwazniejsze by dac bobasowi milosc a reszta sie znajdzie :-)

Misieks to tak jak u mnie, tez 1 i tez ponoc chlopak :-)
Ja juz od dawna na zwolnieniu. Ale u mnie to rozne rzeczy sie dzialy wiec chocbym nie chciala to musialam.

Susel... ja bym poszla z mloda do lekarza. Nie lubie bagatelizowac takich rzeczy

Dziewczyny. Dziś byłam u gina i jestem załamana. Po 1 muszę duzo leżeć bo mavica uciska na szyjkę. Dopiero co zaczęlam normalnie funkcjonować. Po 2 muszę jechac do chirurga do szpitala bo nie mam stałego zlecenia na recepty na zastrzyki i ginekolog nie moze mi wystawiac recepty. Zostały mi 10 sztuk a nie można ich przerywac

Na pewno zrobię jej morfologię, akurat mam akurat ważne skierowanie. Zobaczymy co wyjdzie. Ale przyszło mi też na myśl usg głowy...może jestem przewrażliwiona ale po tych wszystkich akcjach w mediach, które pokazują, że dzieci umierają bo źle zdiagnozowane itp. mam ochotę sprawdzić wszystko od razu.

reklama
Suseł co do znajomości to raczej jesteś starsza ode mnie :) A wczoraj była pogoda przepiękna. Wiadomo że się martwisz o swoje dziecko a skoro jest skierowanie ejszcze ważn e sama bym z niego skorzystała, narazie nie mam co mówić dzieci jeszcze nie mam ale na pewno sama bym spokojna nie była.
agulqa_b he skąd ja to znam to czekanie na 10ty każdego miesiąca. My narazie sami nic małemu nie kupowaliśmy dużo już dostaliśmy więc myślę że my zakupy zaczniemy gdzieś w listopadzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry