reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczeń 2015

Alecta a Wasz Tymon ma drugie imie?

Nulini daj spokoj. Moja tesciowa tez mowi ze Robert jej przez usta nie przejdzie. I ostatnio opowiadala ze wmpracy klientowi mowila ze bedzie babcia, a on na to: a jakie imie? Tesciowa ze Robert. Na co on spojrzal skrzywiona mina i powiedzial jej"niech sie Pani nie martwi, na pewno zmienia" nosz kur.wa. i ona mi takie rzeczy gada co na mnie jak plachta na byka dziala :p jeszcze troche i zadne imie nie bedzie "normalne" ciagle ktos, cos...

Femme ja mieszkam na wsi zabitej dechami. 2tys mieszkancow. Kosciol. Market "eska" jak taka wieksza zabka tylko ceny powiedzmy w miare, trzy malutkie sklepy prywatne z cenami z kosmosu. Osrodek zdrowia z lekarzem 3razy w tyg i je.bnietymi pielegniarkami i apteka. Z cenami jeszcze wyzszymi niz z kosmosu ;-)

Marcioszek Robson tak samo sie zachowuje jak nagrac probuje ;-)

Jezyk ja ikee najblizej mam w poznaniu 130km. Niby w nowym roku ma byc w budgoszczy, ale nie wiadomo czy w styczniu czy grudniu :p no i my intermarche w inie chyba nie mamy ;-)

Alecta i wlasnie dlatego ja pod wplywem tesciowej nie zmienie Roberta ;-)

Megami 100lat z mezem ;-)

reklama
Aggulqa- Ikea podobno ma być oddana do końca września. Mam nadzieję, że zmieszczą się w tym terminie, choć wolałabym by to było do końca czerwca. Nie musiałabym jechać do Poznania jak będziemy nowe mieszkanko urządzać.
Jak będziesz odwiedzać Bydgoszcz i miałabyś ochotę się spotkać to daj znać. Ja niby mam w Bydgoszczy dużo koleżanek, ale wszystkie pracują więc siedzę w domu i nudzę się jak mops :-(

Agulqa Tymko ma tylko jedno imię, bo Ł stwierdził, że jeśli dać drugie to po dziadku i chciał mi Włodzimierza wcisnąć więc stwierdziłam, że lepiej jak będzie miał jedno :p
W sumie u nas tylko Nikola ma na drugie Julia, a cała nasza reszta ma po jednym.

Marcioszek ja też już wolę Edytę od Krystyny, ale z tych wszystkich najbardziej pasowałaby mi Jagoda :-D

U nas pod Rzeszowem mieli budować Ikeę i niby w 2014 miała być już oddana, a oni nawet nie zaczęli, bo jakieś spory ziemie są.
Teraz stwierdzili, że będą budować w Rzeszowie, ale kiedy to kit wie, a ja tak na to czekam.
Jak na razie najbliższą Ikeę mamy w Krakowie, ale jakoś nie chce mi się 300 km jechać...

Jeżyk farbę kupiłam taką:
3600522513681-loreal-prodigy-5-35-czekolada-farba-do-wlosow.jpg

Kolor nie jest jakiś super odważny, bo miałam już różne na głowie, łącznie z mega rażącym marchewkowym, tylko zastanawiam się czy faktycznie go chcę :-D

Załączniki

• 3600522513681-loreal-prodigy-5-35-czekolada-farba-do-wlosow.jpg
    3600522513681-loreal-prodigy-5-35-czekolada-farba-do-wlosow.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 34
alecta, bardzo ładny kolor!!! Ja się dopiero przed świętami farbuję, nie wiem, jak wytrzymam, bo teraz mi źle z moim kolorem :baffled:

Czy jak ciężarna zabije męża w afekcie, to idzie do więzienia???

Ja mam Ikeę 80km od domu, a tak koooocham :-(

Dlatego my to nawet nie mówimy jak ma mieć mała na imię. Czasami komuś ze znajomych mówię, że ma być Marianna ale że to jeszcze nie jest pewne. Rodzina wymyśla, doradza i dlatego właśnie ciągle mówię, że nie mamy by nikt nie komentował i się nie wtrącał.

Trzymajcie za mnie jutro kciuki...mam obronę :szok::szok::szok:

megami ooo udanego świętowania!

alecta oj tylko nie Krystyna, znienawidzona durna ciotka! Edzia jest fajne, a Jagoda to moja kumpela;p Kolorek ostry ale zdaje się, że będzie ci pasował;)

mcpearl &&&&

nulini znając polskie prawo pewnie dostałabyś zawiasy:p

McPearl powodzenia na obronie! Będzie dobrze!

Alecta ładny kolorek! Też bym coś zmieniła, ale to bliżej stycznia, żeby się później odrostami za szybko nie martwić:-)

Nulini hahahaha

reklama
Jeżyk przekonam się o tym wieczorem jak na łeb nałożę:-D
Kasiekz no ja właśnie lubię takie szalone, bo ja wariatka ogólnie jestem, chociaż ten i tak jeszcze spokojny jest.

Miałam nic dzisiaj nie robić więc posprzątałam chałupę :-D
Obiadek się robi - dzisiaj będzie zupka pomidorowa z wypasionych przecierów mojej kochanej teściowej:-)

McPearl będziemy z Maryśką mocno kciuki trzymać :)

Wzięło mnie na wspomnienia "starych czasów" i mi się ta piosenka wkręciła
Gabriel Fleszar - Kroplą deszczu - YouTube

Ostatnia edycja:
Do góry