• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Co do farb do włosów to ja po kilkuletnich poszukiwaniach zostałam przy Loreal Excellence. Przetestowałam chyba wszystkie drogeryjne i ta wydaje mi się najlepsza. Nigdy nie byłam niezadowolona. Tej Prodigy nie miałam, chyba jakaś nowość a ja już od kilku lat nie zmieniam.

Femme Ł dba bym byla ciagle rozgrzana :-P

Nulini ale myslisz ze znajde gdzies? Nie chce kupic samej rdzy, bo takixw bagazniku woze ;-)

Doggi tyle razy sobie obiecalam kupic imbir i nie kupilam oczywoscie a nie wiem czy na naszej wsi jest. Ale dzis moze w inie bede to kupie. Zaraz wezme znow witaminke. Juz mnie gardlo nie boli, po obudzeniu je czulam po prostu a nie chcialam by poszlo w zla stronw

Mi tez sie cos snilo ze na Ł sie zawiodlam i od rana wkurzona na niego bylam. Ale nie pamietam co dokladnie :-P

reklama
Jaa tak przeglądałam właśnie forum dziewczyn z terminem na październik ile tam się rozpakowalo we wrześniu :-o ciekawe jak to u nas będzie juz nie mogę się doczekać dobrych wieści ze macie już maluchy przy sobie :-) :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry