reklama

Styczeń 2015

A mnie olejek przeczyscil ale też wysłał na porodowke :-D tyle ze rozwarcia nie miałam ale dali zastrzyk w dupe i się zrobiło :-P no ale ja w 40 tygodniu w dniu terminu urodziłam wiec teraz tez nie liczę na szybsze rozwiązanie jak w terminie a termin na koniec stycznia wiec zakład ze będę jedna z ostatnich? :-D

reklama
Hej dziewczyny

Mam nadzieję, że dziś będzie lepszy dzień, chociaż w nocy i nad ranem kręgosłup nie dał mi spać ani leżeć, wykończę się jak tak dalej będzie ehh:baffled: Teraz bolą mnie żebra.
Idziemy dziś do teściowej na urodzino-imieniny na kawę i kolację. Mam nadzieję, że wysiedzę a jak nie to będę chodzić, choćby w miejscu bo ona w mieszkaniu nie ma zbyt dużo miejsca na chodzenie.

Nulini mi nie chodziło o kasę z tą solą :-p tylko chciałam wykorzystać coś co mamy w domu i szybko zadziałać. Ale P za późno wrócił, spałam już a teraz długo spał więc jak zbierzemy się do miasta to obowiązkowy punkt apteka.

Udanego dnia

A ja przeszłam się do rossmanna (max 500m od domu) i wróciłam i mam takie skurcze ze masacra i to z takim uczuciem jakby ktoś mnie pasem zaciskal na brzuchu i plecach, nie dość ze bóle krzyżowe to jeszcze ten ucisk trudny do opisania tego rodzaju skurczu jeszcze nie poznałam :P

A co do bezstresowego wychowania właśnie widziałam matkę bezstresowo wychowujaca dziecko, ten młody latał po całej plazie wywracal wystawy w sklepach a matka tylko szła za nim i rozmawiała i tłumaczyła a ten za każdym razem gdy matka kucala do niego "porozmawiać" brał zamach i piz.gał (bo tu uderzenie nie było tylko z całej siły) w twarz! Raz spadły jej okulary to na nie SPECJALNIE nadepnął.... Wiec sorry ale takiemu trochę "stresowego" wychowania by się przydało. I tak podziwiam tą kobietę że po tym jak syn ja uderzył, zrzucił okulary i je rozdeptal to ze ona nadal ze stoickim spokojem tłumaczyła a ten dalej miał ją szeroko i głęboko!

Doggi czy ja wiem czy jest co podziwiać? To nie ludzkie mieć w sobie tyle spokoju :no: nie wyobrażam sobie takiej sytuacji nawet... się masz z tymi skurczami :-/

Emilchen powodzenia na kolacji nam nadzieje ze nie będzie tak źle ;-)

Jestem. Cieszylam się za szybko bo za tydzień mecz ma Cyprian :) potem 8 listopada znowu Kacper i tak dalej. Poza tym muszę się pochwalić, że Kacper dostał się do wojewódzkiej akademii młodych Orłow sponsorowanej przez PZPN i oprócz tego że pekamy z dumy to jeszcze zastanawiamy się jak treningi pogodzić :D kto mi wydluzy tydzień?

Odpoczywamy bo na 19 do kina, cieszę się jak małe dziecko :)
Obiadu dziś nie robilam, mam wolne.

Zdrowka dla chorujących.

Doggi u nas w przedszkolu jest jedna dziewczynka co wszystkim dzieciom dokucza i ostatnio widziałam jak matce uciekała, a ta nic tylko "Zosia proszę Cię chodź" i tak w kółko za nią, a młoda miała ją w d.upie.
Co prawda nie było aż tak hardkorowo jak ta matka z dzieciakiem co widziałaś, ale widać też skutki tego bezstresowego wychowania.
Jakby któreś z moich dzieci się tak zachowało to na dupie długo by nie usiadło...

Miała być leniwa sobota z szydełkiem, ale znajomi napisali, że wpadną na kawę i przy okazji coś mocniejszego (w sensie panowie).
Więc wysłałam Ł do sklepu i na szybko zrobię jakąś sałatkę z tuńczyka + jakieś kupne śledzie do przegryzienia itp.
Nie chce mi się spuszczać nad żarciem:sorry:

Jeżyk gratki dla syna:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry