reklama

Styczeń 2015

reklama
Mnie 37 tydzień wypada 6 stycznia i od 6 stycznia mam zamiar robić wszystko, żeby już urodzić :-p
Będzie codziennie seks, mycie podłóg na kolanach, wieszanie firanek i chodzenie po schodach; przy Tosi nogi zaciskałam do 40 tygodnia, a teraz to mogę wcześniej rodzić :-D

Matko, ja oszaleję!!!
Młoda się nie mieści w sobie, no takiej znudzonej to jej w życiu nie widziałam, snuje się, jęczy, angażuje nas w zabawy, AAAAAAAA!!!
Gdzie tam do poniedziałku!!!
DLACZEGO PRZEDSZKOLE NIE DZIAŁA W WEEKENDY!!!

Nulini to ja przy Oli robiłam wszystko żeby urodzić po sexue tylko miałam skurcze ale takie ze przez godzinę jęczałam z bólu po czym mijało i nara :/ nawet po schodach latalam w kółko, na piłce skakałam chatę sprzatalam dwa razy dziennie i nic, olejek rycynowy doprowadził do bólu du.py a herbata z liści malin przeszła echem :P

Alecta to u mnie olej rycynowy zadziałał tak jsk ma we wskazaniach... Przeczyscilo mnie ze wszystkiego, aż tyłek mnie bolał bo z toalety nie wychodziłam a skurcze mimo że były wcześniej nie rozkręcily się ani nic się nie działo :/ dopiero ponad tydxien później urodziłam :/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry