• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Dzień dobry! Co ja mam ze sobą robić? :-D auta nie mam... Niny nie ma... Nie ma sensu z łóżka wstawać :-D :-D :-D

Sprite kurcze nie fajnie zrób koniecznie te badania :-/

Alecta ale masz piękny widok! Jakiego torta robisz? Zjadłabym mmm...

Jezyk dobrze ze noc spokojna ;-) tez bym dzień odczekala

Nulini no mówię Ci pełne rozczarowanie :-D :-D

Elutka słodki leniuszek :-)

Mcpearl powodzenia u dentysty...

Doggi no to dobrze ze idziesz na kontrolę nie daj się splawic niech cię dokładnie sprawdza ;-)

Agulqa ale bym się wściekła z telefonem! Ja kiedyś mojego oddałam to 2 miesiące go naprawiali!! Szału dostawałam

Alecta toc to juz nie wies ;-)
Wszystkiego najlepszego dla Nikoli! Jeszcze troche i nzsze styczniaki beda mialy po 5lat... ja nie chce by ten czas tak lecial :-(

Femme no wkurzylam sie. Na szczescie gwarancja do stycznia wiec jutro zawioze znowu i powiem ze maja w ch.. nie leciec

to my z wczorajszego rosołu z Antosiem zrobimy sobie pomidorówkę,a Miki i Piotrek nie lubią to niech jedźą rosół,a na drugie robie gulasz i placki ziemniaczane i miały byc po 16 dopiero jak mąż z roboty wróci,żeby 2 razy nie smażyć,a weszłam na e-dziennik i mam dzis zebranie rodziców u młodszego na 16.30 ,a jutro u starszego,więc wszystko mi się pochrzaniło i mąż będzie jadł letni lub zimny obiad :-pbo ja nie uznaje odgrzewanych placków

Doggi trzymaj się i napisz jak będziesz mogła jak się czujecie.

Mnie dziś znów tak bolało w pochwie że się wystraszyłam, mogłam tylko zgięta w pół chodzić. PO pół h było lepiej i poszłam do lekarza. Zbadał mnie i wszystko gra. Powiedział że mam duży brzuch jak na 9 miesiąc. Mam wytrzymać 10 tygodni i mogę rodzić.:-)

Mam pozwolenie na krótkie spacerki. Po miesiącu dobrze to usłyszeć. Od początku przybyło mi 9 kg chyba duzo:szok: na początku chudłam a teraz nadrabiam. Strach pomyśleć co będzie dalej. Wszystko wchodzi mi w brzuch w sobie nic raczej. za 3 tygodnie usg to się dowiem ile mały ma już ciałka. Pewnie przybrałam najwięcej ze wszystkich styczniówek:baffled:

Bada m. - też nie uznaję odgrzewanych placków nawet ich nie tknę.
My mamy od wczoraj zupę ogórkową a jutro kluski ziemniaczane z boczkiem, dalej będę się tuczyć.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry