• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

McPearl wyślę Ci linka z dobrym, prostym tortem, który zrobisz raz dwa musze tylko tego mojego bloga przeszukać ;)

Nulini no tak to zmienia postać rzeczy ;)
Szalona z tymi tortami ja niecierpie robić z masą plastyczną wku.rwia mnie :P

reklama
Jeżyk ja w wlc też zawsze tort u Sowy kupowałam, ale tutaj jak 2 lata temu pytałam w cukierniach o torty to za taki malutki zawołali mi 150 zł więc stwierdziłam, że najwyższy czas się nauczyć :P

Margaryna yo przede wszystkim utwardzony tluszczcz, wiec największe ścierwo! Odkłada się nie tylko w żyłach ale we wszystkich narządach! I juz nie mowie o tym że jednym ze sposobów utwardzania tłuszczu to potraktowanie wodorem, cud miód malina samo zdrowie :D

Doggi, a mnie myślisz masa nie wkur.wia??? Ja cierpliwości za grosz nie mam! No ale to dla Młodej, więc wiadomo :-D
My masło Osełkowe kupujemy, ale kostka 8zł, a u nas to starcza na jeden dzień :wściekła/y:

alecta, no właśnie torty to dla Ciebie, bo Ty masz zdolne łapki! A przecież tort to zwykły biszkopt i masa, zabawa zaczyna się przy dekorowaniu :-D

Nulini to u nas w domu stawiamy na smak i udziwnienia smakowe mój mąż mówi ze dla niego może wyglądać jak gów.no ale musi go zaskakiwać i co chwilę kombinuje żeby jego i rodzinkę zaskakiwać bo oni kochają moje eksperymenty :P a z masą robiłam ze dwa może trzy torty to mimo że wyglądają pięknie to nie chcieli jeść, bo dla nich biszkopt i krem yo juz za nałożyć :P

reklama
Nulini...moja kuchnia po nakładaniu samego kremu wygląda jak pobojowisko, a co tu mówić jak jeszcze miałabym masy plastyczne robić:-D
Mąż jakby ten bałagan zobaczył to by mi na zawał zszedł :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry