• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Femme pyszne sniadanie ;-)

Mommy wiem o tym ze wiocha i nic nie ma :-P my chcielismy blizej eodzicow jednych lub drugich. A ze do mnie byl problem z praca, a Ł sobie tu zalatwil przeniesienie z dnia na dzien to jestesmy

Nulini jak robisz takie torty? Ty zdolniacho!

Aaaa nienawidze slodyczy! Mama male ciasteczka w czekoladzie usiadlam i zjadlam prawie cala paczke 250g. Bleeee

reklama
Doggi, ja tam przeważnie wychodzę z założenia, że nie gotuję dla królowej angielskiej, więc nie musi żarcie WYGLĄDAĆ, ale Młoda ma mega radochę, jak ma tort z postacią z bajki :-D Tylko dla niej tak cuduję :-D

alecta, bo kuchnia ma wyglądać tak, jakby w niej bomba wybuchła, moja mama nigdy tego pojąć nie może i zawsze się awanturuje, że wszędzie mąka, etc. :baffled:

agulqa, mam ze słodyczami to samo, żrę do porzygu :baffled:

Alee piękne torty... Aż bym zjadła coś słodkiego :-)

Siedzę wqrwiona na maksa bo uwaga , jeszcze jutro (rzekomo) mają przyjechać bo jeszcze dziś malowania nie skończą bo coś tam. Normalnie qrwica mnie już wzięła. Ile można robić jeden mały pokoik i do tego przyjechała inna ekipa niż miała. Ja na poniedziałek mam umówione pranie dywanów, mycie okien (karnisz oczywiście nie zawieszony bo jak jak nie pomalowane?), oświetlenie nie porobione też a meble na wtorek-czwartek mają być :/ Syf w pokoiku, w pokojach innych też bo wszystko musiało być powynoszone na ten czas przeciez z pokoju.... Uff... musiałam się wygadać a na domiar złego coraz gorzej się czuję :-(

Idę robić obiad :-(

Dzwoniłam do Niny :
i jak jest ? "fajnie" obiadki jesz ? "tak ziemniaki" a kolację i śniadania dajesz radę głodna nie jesteś ? " nie " i co tam jeszcze " ćwiczenia mam 3 razy dziennie" to chyba fajnie co " no" ... " mogę już iść? " dobra zadzwonię wieczorem a jutro może przyjadę Cię odwiedzić "ok, pa"
:confused2: hahaha najlepsza jest :-p w dupie ma matkę :-p musi mieć bardzo fajne koleżanki widocznie :-p

Mommy u mnie to samo, tylko ze mój T sam maluje bo ja tak wymyśliłam ale na szczęście już jutro zacznie się przejasniac bo aktualnie nasz pokój wygląda jak wysypisko śmieci :/

Femme bardzo stylu mojej Oli " kocham cie i tęsknię ale już nie chcę gadać idę się pobawić" to słyszałam codziennie jak dzwoniłam do moich rodziców żeby z juz pogadać ;) ale wiesz. To dobrze :) wiesz ze w każdej sytuacji sobie poradzi :)

to u mnie jak u Doggi może nie być piękny ,ale dobry i zawsze robię z bitej śmietany,czasami dodam mascarpone i żeby nie był taki słodki na jedną warstwę daję dżem (ostatnio dżem kiwi i wyszło pysznie) :happy2:a dodam,ze u nas w rodzinie od września do czerwca jest co obchodzić więc jestem wprawiona,a kupne miałam 2 razy i o 2 razy za dużo,a do tego zdzierają ,a tak za 30-40 zł mam pyszny tort :-)

co do placków to mógłby sam sobie usmażyć,ale nie widzę sensu skoro ja będę smażyć pół godziny wcześniej ,a poza tym taka dobra jestem i doceniam,ze tak ciężko pracuje na nas,więc obiad to moja broszka :-D

reklama
Ja tort robiłam raz w życiu - dla mojego Męża na urodziny. Wyszedł tak krzywy.. że wbiłam w niego 26 świeczek by tą krzywiznę ukryć. ;)
Za to na uroczystości dziecięce zawsze zamawiamy u jednej babki w moim mieście, która sama robi torty w domu. Mam więc pewność, że będzie świeży, na domowym biszkopcie i taki jak bym chciała. A nie bierze wg mnie dużo - za ten tort na zdjęciu (roczek Antka), na 20 osób (i jeszcze zostało) dałam 100 zł :)

883312_674505092610306_1792980212238585734_o.jpg

Załączniki

• 883312_674505092610306_1792980212238585734_o.jpg
    883312_674505092610306_1792980212238585734_o.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 48

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry