• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Alecta mniam mniam pysznie wygląda :)

A ja z tego gadania o slolkosciach postanowiłam zrobić szarlotke ;) ale ze strasznie mi się nie chciało to zrobiłam spod z kruszonki na to idą jabłka na to kruszonka, migdały i cukier takie nic ale mam nadzieje ze bedxie dobre :)

agulqa, dlatego ja chipsów nawet nie kupuję :baffled:

alecta,
śliczny torcik!!!

Krew mnie kiedyś zaleje i szlag z jasnego nieba trafi :wściekła/y:

Pojechaliśmy do Biedronki przed odebraniem Młodej z przedszkola.
Przy kasie dzwoni mężowi telefon - tatuś.
"Przyjedź mi umyć auto, bo brudne, a mi się nie chce."
I nieważny obiad, nieważne, że za godzinę idzie do pracy i z dzieckiem się nie będzie widział - na skrzydełkach poleciał! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nosz kur.wa mać!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Sorry ze was tak zarzucam zdjęciami mojego dziecka, ale właśnie Ola doprowadziła do tego ze szczęka mi opadła i pękam z dumy!
Ja robie ciasto a Ola mówi "mamo idę do siebie narysować ci kwiatek" ja mówię ok yo czekam za jakiś czas wraca i woła "maaaaamo mam dla ciebie prezent" ja patrzę i oto co widzę :) nawet sama Sie podpisała!

Załączniki

• 1414503005458.jpg
    1414503005458.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 47
Doggi- super. Ja zbieram rysunki chłopaków, nie dość że karton pełny to lodówka obwieszona.

Nulini- zrobilabym taką awanturę, że nie odwazylby się pojechać.
Zresztą teściu z takims czymś by nie zadzwonił.

reklama
Doggi słodziutko :) :) :tak:

Nulini chyba by mnie szlag trafił.... Niezły maminsynek (znaczy tatusia, ale na jedno pewnie wychodzi ;p ) :dry: Śmiech na sali, umyj bo mi się nie chce... :szok:

Zaraziłyście mnie słodkim i.... robię bounty :-D biszkopt i masa już stygną, tylko chodzę i podjadam masę :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry