• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Wczoraj sobie znalazłam, że chyba ukruszył mi się ząb. Poszłam dziś do dentysty i wyszukała- mam 8 górną do wyrwania i 4 zęby do zrobienia :szok:
A robiłam przegląd przed ciążą i było wszystko ok.
Mam się z tym zębem do wyrwania zgłosić do chirurga stomatologa żeby on zadecydował czy rwiemy teraz czy po urodzeniu i mam mieć zezwolenie od swojego gina, że nie ma przeciwwskazań.
A było tak pięknie :wściekła/y:

reklama
goferek, oj biedna. Rzeczywiście sporo tego wyszło. Te uroki ciąży...wszystko z nas te dzieciaczki powysysają. Ja jestem ciekawa, czy ten mój ząb będzie można na następnej wizycie od razu zakleić i czy jeszcze coś mi zostało do zrobienia...

Ja do dentysty nawet nie idę, póki co nic mnie nie boli, a ostatnio mi powiedział, że jeszcze 3 zęby są do robienia, więc niestety, nie stać mnie na taki luksus :baffled:

agulqa,
ja też bym ciągle tylko żarła, normalnie o niczym innym nie myślę, ale wiem, że to przez siedzenie w domu i z nudów :-( Teraz się zapchałam herbatnikami pełnoziarnistymi z Biedronki, dobre są, bo kilka się zje a zapychają pod korek i nie ma miejsca na nic innego :-D

Agulqa_b kto ciężarnej zabroni :D ja też cały czas coś memlam co prawda małe ilości ale pyszczek ciągle pełny :)

Nulini no ja mam ponoć wszystkie zęby dobre i zdrowe i od czasu wyrwania tego gada co mi morda spuchla (odpukać) mam spokój chociaż z zębami :D

Pokój stacha prawie gotowy. łóżeczko schnie w garażu, stary wiesza karnisz, dywan juz cud miód czyścioch, tylko jeszcze w piątek trzeba skoczyć po lampę i kontakty plus włącznik światła i coś do powieszenia na karniszu ;) mogę brać się za szycie pościeli dla bąka :)

reklama
Zrobiłam dzisiaj młodemu domowej roboty ciastolinę. Ale miał frajdę. Co prawa jest w niej pół korytarza, ale co tam, zamiecie się bo stwardnieje.

Zęby zawsze miałam skore do próchnicy, więc zdziwiona nie jestem.

Jutro wizyta, trzeba się zaopatrzyć w lekturę do czytania ;-)

Rwa kulszowa po prostu tak mi doskwiera, że szlag mnie trafia. Tzn. tak myślę, że to będzie to.

W piątek robię tort na masie budyniowej z bitą śmietaną i owocami. Trzymajcie kciuki by wyszedł.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry