• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa piękny stół :-) bardzo ładnie się całość prezentuje :-)

Alecta najlepszego dla córci! :-) :-) ciacho kusi mimo że nie przepadam za tego typem to chętnie bym zjadła :-D

Trochę was poczytałam ale nie będę odp bo skręcamy z mężem meble :-P najpierw przemeblowanie robiliśmy po czym stwierdziliśmy ze na początku było najlepiej i wszystko na swoje miejsce :-D :-D

Byłam u Niny zawieść jej jedzenie i książki to chciała żebym została ale nie płakała ;-) jeszcze te dwa dni wytrzyma :-)

Doggi nic nie mow nawet. Ja dzis serio jak jakis wpier.dalak :-P

Mcpearl ja tyle razy probowalam mase solna zrobic by sie pobawic i n8gdy mi nie wyszlo :-(
Za tort bedziemy trzymac kciuki jak kawalek podeslesz ;-)

Femme dzieki :-)
A cora na prawde dzilna. Podziwiam

Hej,

Mąż na urlopie i ogranicza mi kompa:) Ciągle wymyśla jakieś roboty i załatwienia. Nawet PUE założyłam hehe;) Dzisiaj byłam u okulisty i wzrok mi poleciał znowu. Kolejne -025 na każdym oku doszło. Mogę już wyrabiać nowe okulary.

Kilka dni chorowałam, dwa dni wyszłam z domu po prezent i zakupy imieninowe dla męża i od razu katar, kaszel, opryszczka i zawalone zatoki.

Z inhalatora głownie ja korzystam, młoda sobie go przykłada do ucha, czoła, wyma****e nim bo fajnie robić parę... Kiepsko mi idzie namówienie jej na inhalację ehhh...

Ewi dzięki,że napisałaś o inhalacji,bo bym zapomniała Antosiowi zrobić :happy: z efuforii,bo zadzwonili,że jutro lub pojutrze będą moje meble :rofl2:zależy jak kierowca się wyrobi,bo jesteśmy 16 na liście
i życzę zdrówka ,a ze wzrokiem to podobno często się pogarsza w ciąży

mąż już pyta czy jak ładnie złoży meble to może jechać w niedzielę na ryby :-D nie ma nic za darmo jak się okazuje;-)

Femme mój Mikołaj ma 8 lat skończone i w życiu by sam nie został nigdzie ,super masz córcie

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry