• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
Agulqa ja kupuję w PoloMarkecie, z tego co pamiętam to w Inie są:-D Pracowałam kiedyś przy badaniach rynku to sobie markety w inie pozwiedzałam. Kosztuje ok 4,00zł. W Rossmanie jest za to dr Backmann i ten kosztuje 6,50 a to jest to samo. Starcza na dłuuugo a spiera nawet marchewkę ze słoiczka. Za to na "zapach" i plamy po ulaniu stosowałam zwykłą sodę kuchenną. Przed praniem namaczałam tetrówki i bluzeczki na pół godzinki i wtedy od razu do pralki.

Nulini ja Cię podziwiam, że w ogóle się zdecydowałaś na tę pracę.

Alecta bo takie dzieciaki wyczuwają sytuacje bardziej niż nam się wydaje. Super chłopiec z Tymka

Eee tak na kawce to ja mogę 8 godzin siedzieć :-)

Tasia no ja jestem z mojego Tymka mega dumna.
Czasem na prawdę mnie tak zaskakuje, że chciałabym żeby już na zawsze był taki mój malutki, a on niedługo urośnie i będzie tylko "weź mama nie rób mi wiochy przy kolegach".

Ostatnia edycja:
reklama
Mężu wrócił wczoraj o 22.30 i padł prosto do wyra, bo dziś poranna zmiana w UPSie (pobudka o 4.20) i zmiana w X-KOMIE od 10 do 18
KFCPTuoQQsLKKCAypVh4EBIPhowUdATPnCCSDvteHPFEpBe4Q0PZ9AxjwarHJSEExV1KhErhg4UEAA7

A tak mi go było żal, bo się popłakał
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

W trakcie pracy wysłałam mu MMSem zdjęcie mnie i Młodej przesyłającej buziaczki dla Tatusia, chciałam, żeby mu się miło zrobiło, ale nie pomyślałam, że przecież wczoraj caluteńki dzień się z nią nie widział (pierwszy raz w życiu!!!) i jak wrócił, to Młoda spała w naszym łóżku, więc tylko ją przeniósł do jej łóżeczka i się rozkleił z tęsknoty
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

Wycałował ją, wycałował mnie i się popłakał

Pocieszam się, że dziś już o 18 będzie w domu i jutro nie idzie do żadnej pracy, więc cudowny weekend przed nami
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry