• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

reklama
miłego dzionka laseczki:happy:
kochane te wasze maluszki,to jest to za czym my z mężem zaczynamy już tęsknić,chociaż Mikołaj to też przylepa i słodziak i jeszcze się nie wstydzi dawać mamie buziaków w szkole:-) tak więc zaraz będzie synuś nr 3 i nadal będziemy mieć malucha :-Dw domu,jak tamci pójdą w długą z kolegami

przyszła moja szafa i komoda wczoraj i zabraliśmy się za składanie i okazało się ,że nie dali 32 jakiś tam śrub :-(w komodzie i pożyczyliśmy z szafy i takim sposobem nie wiem kiedy je doślą,więc szafy na razie mieć nie będę,za to będę się potykała o kartony :-p:-p

Nulini rozkleilam się. ..taki facet to skarb :-) mój też ma czasem podobne akcje ale czasem znowu zupełnie odwrotnie ;-) powiedz mi bo chyba mi to umknelo. .to co teraz robisz to coś w stylu tajemniczego klienta? Nie mogę się zebrać, żeby wypełnić ankiety do tego typu firm..
Alecta tak raczej będzie. ..dzieciaki, szczególnie chłopcy wyrastają z "czułości" ale to też chyba zależy od tego jak się do tematu w domu podchodzi.
Mam ochotę sciac włosy. ..hmmm

witam piątkowo.
Kurze starte, pranie nastawione eeeeeeee ta codzienność. Młodsza maluje farbkami a starsza w szkole, najmłodsze wierci się w brzuchu :-)

Miałam durne sny, śniło mi się że spotkałam się z Doggi na porodówce i obie urodziłyśmy mega wcześniaki malutkie że nawet nie pozwolili nam je zobaczyć. Jakaś babka przyszła i dała kasę na ratowanie dzieci. o masakra.

Nulini fajnie ze maz taki uczuciowy! Moj rzadko kiedy tak okazuje emocje. Myślę że duży wpływ na to jaki facet jest w dorosłym życiu ma atmosfera w domu. Wiecie, czy jest w domu ciepło czy tacy oschli wszuscy do siebie są

Karpanna co za sen...
Mi też się śniło, że urodziłam i praktycznie od razu ze szpitala wyszłam z maluchem na spacer:eek: i to moje nowo narodzone już główkę podnosić chciało. .takie ciekawe świata :-D
Gosiane zgadzam się ;-)

bada, dobry patent, mieć dzieci z dużą rozbieżnością wieku, żeby nigdy nie tęsknić za czułościami :-D

Elutka, nie nie :-D Obecnie w tej chwili oprócz tego, że co środę jestem koordynatorką roznosicieli gazetek Kaufland, to załapałam fuchę jako koordynatorka hostess - dwie dziewczyny będą w galerii promować aplikację na tablety/smartfony, a ja ich pilnuję, robię zdjęcia w celu udokumentowania ich pracy, dbam, żeby miały cały czas ulotki, pomagam, etc. ;-) Sama w bycie hostessą się nie bawię, ale jako koordynatorka zawsze sama sobie wybieram zespół i wkręcam dziewczynę brata, niech sobie dorobi przed świętami :-D
Na Tajemniczego Klienta wypełniam ankiety, ale jakoś brak mi odwagi, żeby przyjąć jakieś zlecenie, bo to trzeba mieć wszystko maksymalnie zgrane, z zegarkiem w ręku...

gosiane, oj nie wiem, mój mąż w domu rodzinnym miłości to za bardzo nie zaznał, może temu teraz jest taki uczuciowy wobec Młodej...

Zrobiłam mężowi niespodziankę i poczekałam z Młodą, aż rano wróci z pracy (przeważnie wcześniej ją odprowadzam i jak on wraca do domu, to Młoda już w przedszkolu), no i znowu się popłakał, a biedna Tosia nie wiedziała, o co chodzi...
On jest strasznie uczuciowy, jeśli chodzi o Młodą, zawsze powtarzam, że mężem bywa różnym (z przewagą chu.jowego :-p) ale ojcem jest cudownym...
Dobrze, że dziś wróci wcześniej :-D

Nulini z moim mężem to samo nasze relacje pozostawiają wiele do życzenia ale dla olci zrobi wszytko i jak ostatnio ola narysiwala kwiatka i sama napisała ola yo sie poplakal ze ola juz taka jest duża ze coraz więcej potrafi itp :P

Mnie przez weekend może nie być na forum, przyjechała moja sis, poza tym koleżanka z synem wpada no się za Olą stesknili i Sue dzieciaki pobawia a my sobie pogadamy no i wszystkich świętych gdzie pewnie cały dzuen u teściów będziemy tzn ja ola i moja sis np chlopaczki w pracy, a niedziela dzien cwela :P

Wiec gdyby mnie nie było miłego weekendu laski

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry