• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

A ja nadal ciuchów nie ruszyłam :-D na serialu się zwiesiłam ...zaraz K wróci i będziemy kończyć tą komodę :-D

Ja na obiad zjadłam kanapkę z jajkiem a jakieś 10min później wpadła sąsiadka z gulaszem ziemniaczkami i mizerią :-D oddała talerz po naleśnikach z rana :-D :-p to się nazywa pomoc sąsiedzka :-p

reklama
Ja raz wspomniałam mamie, że oglądałam ciuszki w lumpie i się zaczęło biadolenie, że używane, nie wiadomo po kim bla bla. Więc jak coś przywożę od teściowej (ta bez problemu sama kupuje mi ciuszki w lumpie) to mówię, że to od sąsiadki teściowej i wtedy już wszystko gra mojej mamie :-)

Co do świąt, to do tej pory jeździliśmy do teściowej na święta, bo tam byli jeszcze dziadkowie męża i choinki w domu nie mieliśmy. Za to co roku kupujemy coś nowego do przyozobienia domu, w tamtym roku wyglądał tak dom.jpg jeszcze skromnie, ale dopiero mieszkamy w domku od 2 lat i co roku coś kupujemy nowego :-)

Załączniki

• dom.jpg
    dom.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 66
Eh potworki moje usunęły.
Trochę im się dzisiaj oberwało za nie słuchanie i teraz tak mi ich szkoda.
Ogólnie stwierdziłam, że jednak ze wszystkich facetów najfajniejszy jest mój Tymek (przynajmniej na razie), bo chyba wyczuł, że mama jest zdenerwowana i podszedł do mnie i mówi "Mamuś ciujeś? Ja Cie acham" i dał mi buziaka i rzucił mi się na szyję.

alecta, no oczywiście, że jutro normalnie otwarte :-D A w sobotę sklepy osiedlowe też będą otwarte i Żabki na pewno :tak:

goferek,
moja mama jeszcze dziecięce używane przetrawi, bo wiadomo, że dziecko to ani nie śmierdzi, ani nie jest "obrzydliwe", a z małych ciuszków wyrasta w mgnieniu oka, więc nawet zniszczyć nie zdąży ;-)

alecta, Młoda też wyczuwa moje nastroje, nawet, jak ich nie okazuję potrafi podejść i zapytać, czemu jestem smutna i tuli mnie i całuje, a ja się topię jak masełko :sorry2:

Dzwonił mój mężulek - żyje, ma się dobrze, trochę nudno, bo ruch narazie słaby, ponoć MNÓSTWO ludzi pracuje na tym magazynie, no i najtrudniej mu się przestawić na pracę 8 godzin ciągiem :sorry2:
W UPSie zmiany miał TEORETYCZNIE 4-godzinne, a tak naprawdę pracowali po 3 godziny, tu bite 8, ciekawe, kiedy się oswoi ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry