• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Femme dokładnie moja teściowa to samo ona nigdy nic mi nie narzuca, współpracujemy wczoraj nawet mi powiedziała ze dzięki temu że się pojawiłam w ich domu ona idę mnie nauczyła się ciekawych rzeczy czy w kuchni czy jakiś myk w sprzątaniu dzięki mnie próbuje nowych rzeczy. To było bardzo miłe usłyszeć coś takiego, bo moja mama uważa zevto ja jej powinnam być za wszystko wdzięczna i moje sposoby na różne rzeczy ja nie interesują

reklama
Doggi to tak jak u mnie.
Teściowa zawsze mnie chwali, a to za gotowanie albo inne rzeczy, a moja mama to wiecznie z niedowierzaniem, że ja w ogóle coś potrafię

Aaaaa moja głowa. Kiedy skończy się to chorobsko.

Mnie na pewno rodzice w szpitalu odwiedza. Teściowie w domu no ale oni będę zajmować się nasza dwójka jak mąż będzie chciał przyjechać. Ja lubilam te krótkie odwiedziny bo jak któraś z Was pisała, mogłam się wtedy spokojnie umyć, zjeść czy odpocząć a mama lub mąż siedzieli z noworodkiem.
Poza tym zawsze probowalam się wczuć w rolę dziadków. Że to ich dziecko dało im wnuka i...no martwia się czy wszystko ok czy zdrowe i cieszą się że jest dobrze :)

Siedzę sobie w pokoju i walczę z szydełkowymi mitenkami dla Nikoli aż nagle Ł mówi żeby zajrzeć do pokoju obok...

Załączniki

• 1414924557896.jpg
    1414924557896.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 60
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry