• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

idę po młodszaka,a już niedługo średniaka :-) pogoda piękna 2 prania na dworze,tylko kto to później wyprasuje ? :-p mąż wczoraj do mnie ,że tak go wykorzystuje w związku z tą ciążą,ale jak na niego spojrzałam to od razu,że tylko żartował :-D:rofl2:

reklama
Agulqa ja uważam tak samo.
Dlatego z mężem jakiś czas temu nie mogliśmy dojść do porozumienia co do tego ile dajemy szwagierce w kopercie jak byliśmy w czerwcu na weselu.
On chciał dać 800 zł, a ja 500 zł i tłumaczyłam tłukowi, że za te 300 zł różnicy mamy już praktycznie paliwo na podróż w obie strony i ogólnie nie stać nas żeby aż tyle kasy dać.
Nie to, że im żałowałam, bo jakbym miała kase to nawet i 2 tys mogłabym im dać, ale to nie sztuka rzucić się, a później tynk ze ściany zżerać.
Już nawet jego rodzice mu mówili, że przesadza, jego siostra też dawała 500 zł i w końcu po jakimś czasie dotarło to do jego wielkiej pustej łepetyny.
Teraz Magdzie też damy 500 zł żeby było po równo, chociaż ona jest taka, że nawet jakbyśmy jej 100 zł dali to by nic nie powiedziała tylko cieszyłaby się, że jesteśmy.

Megami, ja piję bez cukru, ale brak mleka to katastrofa :-D

aob, jeśli musicie kasę, to chyba ze 300zł... My kupiliśmy na chrzciny złote z Aparta kolczyki, praktyczne i ładne ;-)

jeżyk,
no błagam Cię, jakby mi ktoś przyniósł srebrną łyżeczkę na chrzciny to by wyleciał razem z nią :-D

Pożarte karmelove kalorie na coś się zdały i odebrałyśmy dziś kolekcję 3 misiów :-D

Nulini- ja bym się cieszyła. Bo to fajna pamiątka a w życiu bym na to kasy nie dała.
To po co zapraszasz na chrzciny? Po prezenty, które według Ciebie są super, a nie według tego kto daje???

My jako chrzestni obydwoje daliśmy taki posrebrzany obrazek z aniołkiem i do tego chyba 400zł a nasz córa od chrzestnych też pary dostała srebrny łańcuszek i 500zł. Jak dla mnie to było dużo. Od reszty dostała po 200zł, chociaż ja kasy nie chciałam. Myślę, że od jednego to 300zł to max nawet mniej.

Dzień doberek ! kto za mnie posprząta ?! tylko spokojnie nie wszystkie na raz :-D :-D

połaziłam trochę po mieście i teraz nic mi się nie chce :-p wyłapałam w lumpie dwie pary boskich ogrodniczek :-D może w końcu wezmę się za te ciuszki bo już nie wiem co kupować a z czym odpuścić :-D

JEŻYK - oj nie fajnie u was dużo zdrówka dla całej rodzinki ! :-)

ALECTA - poka poka to zdjęcie w rudych :-D no i &&& ;-)

AOB - ja tam żadnych skurczy nie mam ;-)

DOGGI - ah ten Stachu :baffled: weź go może na jakąś poważną rozmowę że ma się uspokoić :-p :-D
Alecta ja zawsze sycze jak mam skurcz :P i Ola pyta "mama, ty węza udajes?" :P

Hahahahahah :-p dobra :-p

Masakra jakaś z tymi chrzcinami u was ... u nas była siostra ze szwagrem i dali łańcuszek z zawieszką ale myślę że fortuny nie kosztował zresztą nikt tego nie wymagał co to w ogóle za patrzenie na kasę 300-500zł w kopertę !? za to że jest się chrzestnym :eek: ja tego nie pojmuje ... głupio by było mi to przyjąć w ogóle ... Chrzestni nie są chyba od dawania pieniędzy chyba że się mylę to muszę teraz przemyśleć mam kilku bogatych znajomych to ich może wezmę :-D :-D :-D żartuje ofc :-p

Femme nie ma co żartować, bo znam kilka osób, które chrzestnych wybrali właśnie po grubości ich portfela:confused2:

Kurcze mam nadzieję, że leniwe mi wyjdą, bo walnęłam się i zamiast dodać 1 szkl mąki to dodałam 2:confused2:
Jak nie wyjdą to się zapłaczę, bo taką mam na nie chcice...

Co do rudych to tu miałam taką marchewę, a teraz chciałabym coś ciemniejszego:-D
10735629_371102846392939_2065279950_n.jpg

Tylko się nie śmiać, bo mnie w szkole zmusili do pozowania:-D

Załączniki

• 10735629_371102846392939_2065279950_n.jpg
    10735629_371102846392939_2065279950_n.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 63
kurde napisalam esej i mi wcielo:baffled:

a tak w skrocie..

mi zalezy na obecnosci a nie na imprezach i prezentach, ale maz zostal wybrany u brata na chrzestnego, a malo tego, bo jego siostra rodzi w styczniu jak ja i wybrala sobie mnie.. i ciesze sie, bo lubie dzieciaczki, ale wybrali nas, bo mysleli, ze mamy duzo kasy... ja po prostu nie lubie sie im zalic, ze mamy jakies problemy finansowe czy cos takiego....

dam chyba 250zl, bo jeszcze jednoczesnie z chrzcinami robia urodziny starzej cory (tez chce kase) to jej jezcze dam 50zl i musi byc.. jest i tak jakis album - pamiatke czy cos takiego..

alecta super kolorek!!:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry