• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Doggi to chyba hormony tak dzialaja co?? ja mialam takie leki miesiac temu jak szwagierka "rodzila" (i tak nawiasem mowiac miala cc na poczatku 37 tyg, planowana miala 10 dni przed ustalonym terminem porodu - nie dotrwala).. leki szybko przeszly dzieki mojej poloznej ze szkoly rodzenia:tak: genialna babka!! mloda, ale z WIELKA pasja do tego co robi:tak:

Nulini ja chetnie sprobuje:tak:

Dziewczyny uzywacie jakis kropli do nosa bezpiecznych w ciazy??
Niedlugo ide na chrzciny (maz jest chrzestnym) poratujcie i podpowiedzcie mi ile daje sie w koperte?? Zakladajac, ze nie naleze do posiadaczek grubego portfela..

reklama
aob używałam Nasivin. Jezyk dobrze radzi:) tez bym kupiła coś pamiątkowego jeśli jest chrzestnym
Megami to wpadaj na kawkę, mleko i cukier mam :P
alecta && za farbę :D

Ja do porodu zabieram męża, na szczęście moi rodzice mieszkają w tym samym mieście więczajmą się młodym.

Alecta pochwal się farbą później :) w ogóle ostatnio obczajałam cie na fb w sensie twoje zdjęcia i te krótkie włosy mega mi do ciebie pasowały, ty mi się kojarzysz z kobietą z paxurem i ten fryz fajnie to podkreślał :)

Aob np ja tak myślę że hormony mi świrują bo ja nawet nie mam się o co martwić, tylko tym ze przenoszę (a i tak jakoś tym się nie martwię, tak jsk na początku byłam pewna że przenoszę tak teraz bardziej wydaje mi się ze urodze szybciej bo te skurcze coraz częściej i coraz mocniejsze i Oli dużo później takie miałam) ale porodem, przyjściem dziecka itp nie martwię się, wręcz przeciwnie ja się nie mogę doczekać porodu ;)
Mam nadzieje tylko ze młody obróci się główką w dół bo nadal siedzi na dupce wygodnie ani myśli zwisac w dół :P z resztą nie dziwie mu się ;P co yo za przyjemność widiec głową w dół :P

Jezyk zdrówka dla was!!!!!!

Matko znów mam skurcze jak te w nocy, już nie wiem jak się ułożyć.... Dobrze ze w czwartek gin okiem mu żeby dokładnie przebadal co jest grane bo za wcześnie na takie skurcze no i przede wszystkim jak z tym żyć?!

Doggi pewnie sie obroci:tak: szwagierce w 36 tyg sie mala obrocila;-) a moj juz na pocz. 30tyg, bo wyjezdzalam na Dolny Slask i bylam na szybkiej kontroli czy wszystko oki;-)
A wszystkie macie juz skurcze?? bo ja nic a nic nie czuje...

Megami ja w ogole nie mysle o chamskim persolenu, bolu i powiklaniach. Na pewne rzeczy nie mzmy wplywu a po co mam sie dolowac i stresowac
Pijesz normalna kawe czy bezkofeinowa?

Aob mi sie zdarzaja skurcze co jakis czas, ale nie mega silne. Czasem tylko od kregoslupa byly ale to chyba ze 3 czy 4 razy.

aob powiem Ci szczerze, że miałabym w d.pie co oni chcą...to Twój mąż jest chrzestnym i nie mają prawa wymagać od niego akurat kasy...co dziecku z kasy, którą rodzice rozpuszczą...tak to by miało pamiątkę :) Osobiście jestem zwolennikiem dawania pamiątki jako chrzestny/chrzestna..co innego normalni goście..nie bardzo nawet wiem ile powinno się dać, ale pewnie z kilka stówek wypadałoby zzpakować
ja jako tako skurczy nie mam jedynie czasem mi ten brzuchol twardnieje

reklama
Doggi ja ogólnie lubię siebie w krótkich włosach i z jednej strony bym chętnie obcięła, ale z drugiej teraz mi jest wygodniej, bo nie muszę ich codziennie układać ani myć.
Moje włosy są takie głupie, że jak były krótkie to każdy zawsze był w inną stronę z rana i bez mycia za cholerę nie dały się ułożyć :/
A najbardziej lubiłam jak miałam jeden bok wygolony:-D

Aob hmm powiem szczerze, że nie pamiętam ile moje dzieciaki dostały w kopercie.
Myślę, że koło 300 zł będzie ok jako, że mąż jest chrzestnym.
Co do skurczy to ja przez 2 ciążę ich nie czułam, a teraz nadrabiam:-D

Doggi mnie też te skurcze męczą.
Jak rozmawiałam z Ł przez telefon to aż jękłam taki mnie złapał, a Ł już spanikowany co się dzieje.

A co do tego wiszenia to się ostatnio zastanawiałam jak to jest, że taki dzieciak kilka tygodni, a czasem i miesięcy tak wisi i jest ok, a ja teraz 15 minut bym nie wytrzymała:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry