Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nic mi nie puchnie, zgagę mogę zliczyć na palcach obu rąk (i nóg , żeby nie było za pięknie
).
Czasem mam chęć na więcej ale niestety za mało punktów WC jest na drodze ;-) , na ćwiczenia chodzę 2x w tyg choć ten tydzień mnie ominął , za dużo się działo a na basen już doktorek powiedział żeby lepiej nie chodzić co by czegoś nie złapać a szkoda. bo uwielbiam pływać.
Za 2 tyg zabiorę się za pranie i prasowanie. A napiszcie mi WSZYSTKO pierzecie w 60 stopniach? Czy w tych 40 wystarczy? Bo na większośći metek jest temp 30-40 chyba i żeby te ubranka się nie pokurczyły i nie zniszczyły? Jaką dużą pościel macie albo miałyście do łóżeczek? Co prawda u nas mały będzie przez pierwsze pół roku spał w kołysce w sypialni i kołderki wiadomo nie będzie tylko śpiworek albo otulacz ale w pokoju u niego jak już jest łóżko to chciałam kupić pościel żeby była. No i jak mam nowy fotelik to te ściągane części też od niego prać czy nie trzeba?