• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Doggi ja potrafię spocić się w wannie, ale ja to lubię mega ciepłą wodę i jak trochę poleżę to mi zaraz pot po ryju leci:-D

Zaczyna mi być szkoda tego mojego chłopa.
Rano taki niezdarny był, wszystko mu z rąk leciało jak do pracy się szykował.
Później przez telefon z nim gadałam to słychać, że zmarnowany.
Może uda mu się wcześniej z pracy wyjść.
Eh, a jeszcze na zakupy będzie musiał jechać :P

reklama
Hey, ja tylko się przywitam. Na razie Was nie nadrobię bo jesteśmy w Gorzowie a mój panicz wymyślił sobie jeszcze chorowanie i wczorajszą noc i dzień gorączkował i wymiotował. Rozrywkę mam jak nic. Jutro wracamy, teściowa oczywiście z nami. Mam nadzieję, że nie będzie chciała długo u nas siedzieć. Pozdrawiam Was wszystkie :)))

Agulqa_b ja tam sama nagotuje bigosu, pierogów, sałatki itp :D
Jsk to z czym są Rogale?! Biały mak <3

Mommy ja tam ani porodu ano otoczki sir nie boję ja juz chcę żeby się zaczęło :)

Alecta ja nie mogę mieć za vorplrj wody bo mdleje (nawet bez ciąży) wiec prysznic w letniej wodzie :P a Spocilam się bo golilam całe ciało, czego nigdy nie robię równocześnie :P a wczoraj mnie naszło i normalnie spociłam się goląc :P

AZA a co ta tesciowa tak do was ujezdza???

Ja mam dziś kiepski dzień, Ola tez :/ spaliśmy do 8.20 a ja jakaś nie do życia ola tez jęczy ze zmęczona (ale spać oczywiście się nie położy bo dopiero co spala jął to moei) poza tym strasznie dziwne uczucie mam w brzuchu i krzyżu taki straszny ucisk niby boli niby nie sama nie wiem ale nie umiem normalnie usiąść bo wszystko mnie uwiera :/ 65dni to prawie nic

Doggi ja wczoraj miałam takie dziwne uczucie.
W krzyżu mnie niby bolało jak na okres, trochę też w podbrzuszu, ale jakby nie jakieś skurcze, bo brzuch normalnie miękki.

Za to wieczorem czułam jakby delikatne napieranie na szyjkę...
Albo Lila głowę po tatusiu po prostu odziedziczyła i mi tak ciąży :P

miłego poniedziałku,co to nim nie jest ;-) ja dziś spałam z Mikołajem,P poszedł do niego,od razu jestem bardziej wyspana :-D
Nulini ten film,nie jest jakimś arcydziełem,ale był śmieszny całe dialogi,bezbłędne zresztą należą do Pawła Domagały ,aktora drugoplanowego,ale bez niego film byłby dnem totalnym :-pmy się uśmialiśmy,a o to przecież chodzi,żeby się pośmiać ,bo to miała być rozrywka
pogoda do dupy,mam 2 pralki prania,marudze,że nie mam gdzie suszyć,może szybciej kupimy tą suszarkę ;-)
Aza ​zdrówka dla Konrada

Mommy ja ostatnio wcinalam paczka bo tak bardzo usmiechal sie do mnie ;-)

Alecta no kazdy gotuje po swojemu i oni jakos bez wyrazu dla mnie. I chodzilo mi wlasnie o to ze oni jako rodzina Ł ;-) No i kaszka manna na wigilie? Tylko tu sie z tym spotkalam :-P

Nulini dzieki, tym bardziej sie ciesze ze zawsze Ł wygrywal a teraz dwa razy z rzedu ja ;-)

Alecta moj jest zdrowy i mu wszystko z rak lecialo. Ale mi go nie jest szkoda tylko sie wkurzam bo wstawal przed 7, nie zamknal mi drzwi tylko rzucal i trzaskal wszystkim i mnie obudzil

Aza zdrooowka dla mlodego

Doggi u nas w kaliszu tego nie bylo, a w poznaniu chyba tylko raz je jadlam ;-) nie mieszkalam tam zbyt dlugo wiec mysle ze jestem usprawiedliwiona ze nie wiem ;-)
Ja nie umiem gotowac, poza tym akurat moj tatus gotuje moim zdaniem najlepiej na swiecie ;-)

Ja spalam teraz do 9.30 ciesze siw ze udalo mi sie usnac. No i szlam spac ok1 ... wiec te 8h to taki starndard dla mnie ;-)

Eh, ja muszę ciemne rzeczy wyprać, a wcześniej wziąć się za prasowanie Lilkowych ciuszków, bo mi suszarkę zajmują, ale taaaaaaak mi się nie chce :P

Agulqa ja z kaszka manna w wigilię też się teraz tylko u Twojej teściowej spotkałam :P
U nas nigdy tego nie było.

alecta, już wymiękasz! Twarda miałaś być! Pamiętaj cały czas, jak mąż Cię potraktował przy Twojej chorobie ;-)

AZA, jeeeej, Ty to masz z tą teściową :-D

reklama
Nulini tylko wiesz ja następnego dnia byłam już ok, a ten dalej ma stan agonalny, a zazwyczaj to on szybciej do siebie dochodził.
Nie zmienia to faktu, że na zakupy i tak sam pojedzie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry