• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Agulqa_b a może Ł nie trafił do kibelka :D stąd te kałuże :P

Alecta ja też zbyt dużej kuchni nie mam ale tak jest zaprojektowana ze ze wszystkim się mieszcze :) tylko mój mąż zbaraniały ma hopla na punkcie czystości w kuchni (zboczenie zawodowe) i u nas na wierzchu nie ma w zasadzie nic wszystko musi być poukładane w szafkach i na wierzchu nie ma nic więc miejsca w kit :P

reklama
Doggi u nas nawet w szafkach się nie mieścimy ze wszystkim więc na blacie mam noże, przyprawnik, jakieś pojemniki z kawą, cukrem, mąką itp (takie ozdobne), a blat mam malutki tylko w rogu :/
Spieszyliśmy się z remontem i ogólnie nie mieliśmy kasy na meble na wymiar i braliśmy takie żeby po prostu pasowały, a nasza kuchnia nieustawna jest.
Jednak jeszcze to trochę wytrzymam :P

Oooo to mój cały obszar roboczy :D
DSC_0338.jpg

Jeżyk ja mam jeszcze kotlety z cycków z wczoraj i robię do tego krem kalafiorowy z koperkiem

Załączniki

• DSC_0338.jpg
    DSC_0338.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
U nas rosół i spaghetti

Alecta faktycznie mało miejsca :(

Kurde jakoś dziwnie mi dziś :/ znów ten niepokój, bardzo ten brzuch mnie boli i krzyż i taki ucisk rozpieranie w podbrzuszu :/ serio muszę spakować torbę do szpitala może mnie trochę uspokoi

Ostatnia edycja:
Alecta ja tez mam strasznie malo miejsca do przygotowywania. ale dajemy z Ł rade ;-)

Doggi wlasnie mamy osobno kibelek i osobno lazienke z pralka ;-) inaczej wzielabym to pod uwage ;-)
Pewnie masz duzo szafek do pochowamia. Ja mam wrazenie ze tu jest mniej niz w kawalerce w poznaniu i z niczym sie nie mieszcze ;-)

Jezyk ja nic ;-) haha :-P ł jest w toruniu nie wiem o ktorej wroci a ja jestem z tych co moga zjesc chleb lub platki, niestty jak Rojbert zacznie normalnie jesc to codziennie bede musiala cos gotowac bleeeee

Ja wlasmoe wstzwilam pralke z Robertowymi kolorowymi ubrankami i zostaly mi tylko dwie literki do zrobienia ;-)

Agulqa_b u mnie kolorowe stacha się susza przy kominku Aktualnie :) zaraz skończą się ciemne kolory i jutro białe Jadę :) chyba ze zdążę dziś. Suszarka nie ogarnia po mału, druga tez ledwo zipie wiec trzeba nowe kupić

Załączniki

• 1415620085617.jpg
    1415620085617.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 57
w zeszłym roku kupiłam suszarkę z villedy w biedrze chyba,coś koło 70-80 zł dałam,ale warto,bo jest solidna i porządna,a te tanie to na dwa sezony miałam,a to druty odpadały,a to brudziły rdzą ubrania ,a ta jest super ,polecam ( nie płacą mi za reklamę ;-):-D)

Bada dzięki za cynka, muszę wypróbować bo my co 3 miesiące wymieniamy bo dzieje się dokładnie to co piszesz! Tylko ze one nie takie tanie były. Ale warto spróbować tą vilede

Właśnie muszę przyczaić tą Viledę w Biedrze, teraz mamy 2 suszarki i zawsze obie pełne, a co dopiero z noworodkiem...

A mojego Starego to kiedyś śmiechem zabiję!!!

Rano miał na 9.45 do pracy i od świtu biadolił, co ma sobie do żarcia wziąć.
Ponieważ mają mikrofalę na socjalu, to mu DWA RAZY mówiłam "weź risotto, podgrzejesz sobie i będziesz mieć ciepły obiad", ale ten zaparty osioł "nie i nie" bo on nie ma ochoty :baffled:
13.30 dzwoni do mnie i pyta, czy mój brat jest w domu - na wieść, że nie załamał się, bo chciał, żebym mu risotto przywiozła do pracy...
NO ŚMIECH NA SALI!!!

reklama
Vileda jest najlepsza jeśli chodzi o suszarki, deski do prasowania i mopy, także też polecam ;-)
Ja za pranie wezmę się w grudniu na spokojnie. Do stycznia muszę kupić jakąś torbę do szpitala, bo widzę, że w nic małego nie mam szans się zmieścić z całą listą potrzebnych rzeczy..:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry