• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2015

Nulini to znaczy ze synuś się obrócił główką do dołu :) gin mówił ze jsk wlazi w żebra to główka na dole jest :) dziec się szykuje do wyjścia po malutku :)

Jezyk to daj przepis konieczne :)

reklama
Doggi jal popatrzylam na twoja suszarkę to dotarlo do mnie ilu mi rzeczy brakuje!!! W sr po miesiącu Jasiek wybywa z domu i w kooooncu cos bede mogla zrobić :)

Nulini mi w poprzek dziad chyba lezy dalej bo po bokach przewaznie kuksance sa tylko. Wczesniej skakal mi po pecherzu.

U mnie maz i młody lubia wszelkie maczne potrawy wiec nie ma problemu chociaz mieskiem nie pogardza

Agulqa_b tak patrzę i te alecty to te same co ja robiłam i tez za mało serowe dla mnie bardzo dobre ale więcej sera trzeba nawalic ;)

Gosiane mój wczoraj leżał jakoś tak w poprzek chyba bo z jednej strony wypychal głowę (taka wielka gula po lewej) a po prawej nozkami walił ale tak się na chwilę położył na szczęście potem wrócił do kopania pęcherza i krocza

Doggi, nie nie, Ignaś już od 22tc łebkiem w dół, na ostatnich 3 wizytach gin potwierdzał. Po prostu macica już mi na tyle urosła, że się obija o żebra :-D

To mi do żeber juz dawno dawno sięga :/ ale to pewnie przez mój krótki tułów :P

Agulqa_b u mnie też podwójna porcja no najpierw ją z Olą a potem chłopacy sobie dogadzali

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry